Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi popio lijekove. Jesil ti bilan normalan. Boanjak sam, borac Armije bio 4 godine. Alu svejedno jos mislim svojim glavom. A ti primitivac ne kuni i ne proklinji da ti se ne vrati, znas!
Pa što vam je bitno da li je nama Bošnjama krivo, a zbog čega bi nama nešto bilo krivo u vezi ovoga, ako itko suosjeća s ovim ljudima i zna kako im je , onda su to Bošnjaci, oni koje su vaši bolesni očevi, stričevi, rođaci granatirali 4 godine, koji su gađali snajperima djecu i starce, bolnice i javne česme, koji su ogrezli u kr.vi ub.ij.ene Sarajevske djece. SRAM VAS BILO MUTANTI MALI ZLO.ČINAČKI, ŠTO VAS ZATROVAŠE VAŠI ZLI OČEVI PA TRAZITE OPET KR.VI, VAMPIRI KR.VNIČKI, I VI IMATE PRAVO DA KOMENTARIŠETE, TIM POGANIM ZVALJAMA, SJEME VAM SE ZATRLO ZLI LJUDI.
Njujorcani znaju za patnje Bosne i jos uvijek suisjecaju s vama nije vas stid krmad jedna bezobrazna!
Nicem nije naucio. Jadovi jadni krepajte od zavisti! Sve ste dobili sto ste zasluzili i jos ce vas gore stici. Jer ste zli i zavidni!
who cares!!!
Nema struje, gladno se a oni traze wi fi hot spotove jer ne znaju koristiti telefonske govornice na kovanice. Jesu li toliko napredni ili je vise primitivno?
Dosadni ste vise! Mi sto smo bilo od 92-95 bez vode, bez struje, bez hrane, po mrtvim tijelima gazili, pucalo sa svih strana, haa, to nista! To je Amerika, opoarevice se, ipak je to ko neka \"sila\", kako vele tamosnji, al\' ne znaju da je On najveca SILA!
nek je nemaju...ne imali je nikad..osim za potrebe bolnica ...MERHAMET BOŠNJAČKI
Od BiH, nema svercera po ulicama ni ilegalne prodaje benzina po ulicama. Gradjani koji imaju struju kuhaju hranu i nose onima koji nemaju. Dijele svoju garderobu i deke. Drzava daje pomoc, mobilizirali su 2 hiljade timova iz cijele zemlje za rekonstrukciju el.mreze. Vlasnici zgrada dijele baterije, vodu i osvjetljavaju ulaze. Policija cuva ljude i objekte, nema kradja i provala kako kad su \"specijalci\" patrolirali Sarajevom. Dakle drasticna razlika. Drzava reda u kojoj se isplati placati porez, a ne prcija gladnih jadova koji samo gledaju da sta usicare i ispod ruke proture. Eto jel vam krivooooo!!!???!!!
Eat shit? How about you can suck my dick you muslim cunt?
Zaboli me neka stvar sto oni nemaju struju....dao Bog pa je nemali naredu cijelu godinu nek se malo napate i oni. Btw: Molba klix administraciji: Prestanite se baviti tudim stvarima, bilo proslo. Ljudi imaju novac i za 7 dana ce biti bolje nego sto je bilo. Hvala
Naravno! btw. Eat shit!
Bošnje, da li vam je drago?
ME K.U.R.A.C
Ovi će pobudaIit bez Interneta.