Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo, ljudi bi da pokušavaju da ubiju predsjednika države i da ne odgovaraju?
Ono krme je sevap ubiti.
Kod nas kada bi neko pokusao drzavni uradi, a da udar bude neuspjesan, krivci ne bi bili osudjeni na dozivotni zatvor, nego bi drzava na njihovo ime digla novi kredit, pa bi se sami ubili jer se sa nasom platom ne moze i prezivljavati i vracati kredit.
i onda brku strefi srčani, džaba sav trud...hehe rođo moj
Laž, puča nije ni bilo.
Erdogan može vratiti smrtnu kaznu jer kako reče Turska ionako ne treba i ne mora ući u EU, tako da uopšte ne mora biti dosljedan u odluci o ukidanju smrtne kazne zbog EU. Ali jok. Sanja o donacijama za razvoj iz EU, a ljudima priča da neće i ne želi i ne treba u EU. Erdogan je školski primjer dvoličnog političara.
Uvijek ce biti karijerista sa idejama i namjerama za separatizme sa lijepim pricama i razlozima za autonomije ili odcepljenje. A u slucaju Kurda i ukoliko bi ostvarili namjere kurdskih vodja sigurno bi sebi ostvarili veliki nazadak. Sto se neke ozbiljne analize sa ekonomskog kao i pravnog aspekta tice Turska je posebno u vremenu Erdogana dobro napredovala na svakom planu. U ekonomskim mjerilima je postala regionalna sila, pa je postala pored Rusije partner mnogim drzavama u svom okruzenju.
Jbg može nać kakav moj stari komentar gdje ga kritikujem i op eto robije, ne smijem ni u Tursku više cc
Valjda je sad u modi samo pokušati atentat...pa ako ga od 30 puta ne mogu roknut, nešto tu smrdi opako
Popij kafu kazem ti ti si bio mala maca dok je zmaj opremo😂
U svijetu je i za dobre analiticare, situacija mutna i nedefinisana u mjeri da niti medju saveznicima to jest unutar NATO clanica ne postoji pravo povjerenje i saradnja. Erdogan je spasio zivot i sprijecen je opstanak Turske u sadasnjim granicama uz moguce veliki broj zrtava, nakon sto je dobio potpune informacije od Ruskih tajni sluzbi, sto je zavrsilo prakticno nezvanicnim izlaskom Turske iz NATO saveza.
Tu si obicna budaletina. Pucisti nisu imali nikakvu namjeru dijeliti Tursku vec ocuvati Tursku sekularnom i tako ujedno i zastititi ustavni poredak. Islamisticki ludak Erdogan vidi Tursku ka krvavom sukobu. Barem pola Turaka ne zeli islamizam ali kako to pojasniti islamisticki imbecilima.
@Gospod To oko takvog sa svijetskih razmjera, velikog zla i dogadjaja u slucaju vojnog udara, koji je u prvom redu nezakoniti i zlocinacki akt, si nesto puno pojednostavio. Pa da se samo o nekakvim islamizacijama radi nebi sto je evidentno saradjivao sa svim neislamskim zemljama kao sa Rusijiom i Srbijom. To je daleko kompleksniji slucaj u kojem su i neki americki i S.arapski krugovi upleteni.
Erdo i ti ga vala precera
Erdo prop'o.
Najjača mi je nova školska reforma predmetnog samoproglasenog sultana. Za one koji će školovanje završiti sa srednjom, u skolskim knjigama će pronaći verziju postanka zemlje samo po božjem receptu. Tek oni koji će na fakultet, moći će čuti i za Darwinovu verziju. Znači manje pametnim dosta Bog, a ovim sa faksom ipak opcija više za razmišljanje :-P
Sigurno, jer Erdogan je omnipotent i nadgleda sve od Kurda, Sirije, EU, sudova, zakona, vojske, mostova, infrastructure... kozmetickih salona... do udzbenika za skole... Vi u biti mislite da je on bog.
@GirlfromIpanema Ako ne nagleda on nadgleda neko koga je on na taj polozaj imenovao. Direktno ili indirektno njegovih ruku je to djelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kozojeb je to. Njemu su uzor osmanlije, muhamed, islam a lize se sa Jevrejima. Posjeduje i malu pudlicu, Bakira Zivkovica.
@ScandicKlixan meni je takodjer uzor Muhammed, vjera Islam, a ponosan sam na Osmanlije kojima su tvoji pradjedovi timarili konje po hanovima.
da nebi vise bio kozojeb sad ce biti tvoje mamojeb
PRIKAŽI ODGOVORE (5)