Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da trebaju potpisati , svi hoce da im kultura bude na prvom mjestu ,prvo zbog turista ,a onda zbog svega ostalog, samo kod nas kulturne institucije propadaju ...
Ovako bi i Bošnje trebali zahtjevati povrat najstarijeg državničkog dokumenta na Balkanu koji su Sorabi ukrali prilikom jednog od svojih barbarskih pohoda i odnijeli u Rusiju.
Imena Bosanaca pravoslavne vjeroispovijesti.
...pa, ratiše li bona lizu...
Tačno Muhareme. I uvijek će bit bosanska.
Nisu, nego prava bosanska!
Jesu li to vlaška, ciganska ili pak bugarska imena?
Ja sam pronasao, moji su se preci nekad zvali Miloje, Savo, Milutin, Gospava, Nada a i ja cu se fala bogu uskoro rijesit ovog svog izdajnickog imena i nazvati se nikola po posljednjem poznatom pretku proije turske invazije na Bosnu. Preporodio sam otkako sam saznao ko sam i ko su bili moji preci i sada se osjecam konacno kao covjek.
Pa da Italijani se brinu za svoju kulturnu ostavštinu hoce da im je Mona Lisa u Italiji a ne kod francuza možda da i mi poptišemo peticiju da nam vrate povelju Kulina bana ne bi bilo loše (:
Masonska slika u masonskom muzeju
Englezi, Francuzi i Sorabi - tri barbarska evropska naroda koji kad bi vratili svima ono sto su ukrali/oteli - bez gaca bi ostali.
Znam, glup sam al sta cu kad smo ovdje u GT gladni, a Dodo nam placa 10 feLinga po hejterskom postu na klixu, moram i ja za pomija zaradit
Vlašino, osim što su glup također tukneš ko ruska hala, okupaj se, neće voda ujest.
Pa i nama su Turci oteli identitet pa ne potpisujemo nikakve peticije...
nevjerovatno. valjda slika ima vlasnika i to je to. kakve su ovo buda let ine nije mi jasno
Pa francuzi i jesu navikli samo na otimacinu!