Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi u svemu gledaju Samo Interes , tr.ag im se za.tro akoBog da.. Ub.ijaju ljude radi dijamanata.. Fu.jjj
Jel ono Francuska dio EU koja onomad dobi nobelov "toaletni papir" za mir???
Ti pobunjenici u Maliju su takodje Poturice kao i ove nase Balkanske, Bosnjaci i Siptari-sve gole izdajice i pokondireni Turci.
Pa fino Bogami... Kada su u pitanju dijamanti odmah se djeluje. A ko je8e narod Sirije neka pocrkaju. Ko im je kriv što nemaju nafte i dijamanata...
Sta o Malom Hakali?
Dabogda atomska bomba pala u parizu ! Ismijavaju poslanika a.s. .. napadaju muslimane u njihovim zemljama jer zele svoje marionete instalirati. PEDERI FRANCUSKI DABOGDA SVI RAK DOBILI
Zaboravili francuzi kakav belaj su imali nedavno po ulicama i koliko im je auta zapaljeno,ako su im obecali ljudi da ce im naplatiti ovaj jad koji rade,tako ce im i biti.Nece biti dobro biti francuz!
jbte ovi gali se sve jače i više angažuju u borbi protiv muzlmana...mogo bi Pariz da zafitilji...
Jos jedan dokz zasto je moj prijatelj Hitler sprzio Francusku. Istorija ce pokazati nesto novo.....
Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
Posjetite najbolji bosnjacki portal bosanske historije
Po prvi put podrzavam zapadnu intervenciju u jednoj zemlji,mada sam svjestan da to francuzi rade radi dijamanata i urana,kojim je Mali bogat,ali bolje je i da ih francuzi eksploatiraju nego da su (narod) pod šapom ovih vjerskih fanatika!!!