Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo se mi zajebavat al cemo svi najebat od ovih divljaka
@APOPHIS Ti "divljaci" imaju stariju kulturu od nas. Da ce biti problem, biti ce ali ce biti veci problem za njih. Tebi ce mozda vizuelno smetati, ali njima zivot na ulici ce biti jos gori.
@APOPHIS' ebaji ga , najebali smo vi vec od ovih naših divljaka. Kad je bal , nek je maskenbal🍻
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma šta 100.000? Zaokruži na 500.000 da ne javljaš do sutra
@jogy21 Turska je poslednja ušla u Siriju, glupi glupsonu. Francuska se tamo prva bahatila, pa zatim skoro sve jače evropske zemlje. Balkanac se uvijek bazira na površnim informacijama - ko konj, ne vidi nista od onoga što mu se trenutno servira
Nama je na Ilidži Fahro organizovao besplatne kurseve arapskog jezika i mi intezivno učimo. Drugog izbora nemamo, na ulici se više čuje arapski nego bosanski jezik.
Sa jedne strane navalili migranti sa druge korona virus. Naje.ali smo
Bolesni diktator, agresor i ratni zločinac erdogan obilno kupuje rusko i američko oružje, i s tim si otvara prostor na obje strane, kako bi dovršio perfidnu agresiju na Siriju, započetu još 2011. Rusi su baš kao i amerikanci prevrtljivi, i sve će napraviti radi svojih interesa. Izdat će svoje dojučerašnje saveznike sirijce, a ameri nahuškat bezumne ekstremne vjernike i ohrabriti izraelce u novim divljačkim napadima na Siriju i njezin narod.
Ma kakvih 100.000 migranata. Eto sigurno ih neko brojao jednog po jednog i pustao da udju u Grcku. Smijesno je sta mediji rade. A EU da hoce, ne bi nijedan migrant usao u EU. Ali EU trebaju migranti tj treba im jeftina radna snaga i sve dok ne popune broj koji im treba migranti ce dolaziti. Kad ih bude onoliko koliko im treba, blokirat ce sve i u EU nece moci uci niko, kao sto je bilo prije 5-6 godina. Nije EU bas toliko slaba da se ne moze obracunati sa migrantima. Sve je to u interesu EU.
eto vam brace u bosnu prihvatite ih sirom rasirenih noga
Naselit ih od Dubrovnika do Pule
@fbUser1571172521 teško, prije će naseliti muslimanski dio protektorata
Njima niko nije rekao da se evropa radikazirala
bože sačuvaj.šta će ovo biti.kud je ovo pošlo.
Ćeraj to što dalje od nas! Zatvoriti granice i riješen problem!
Ma nije to ništa šta nas još čeka s ovako sposobnim političarima kojima je glavni posao ...halo jarane..ša ima.. imam onog malog treba ga smjestiti negdje a ti meni glas na izborima...
100 000 SDA glasaca.
Šta reče ono Fahrooo neki dan?
Doveš ih u Sarajevo, i Sarajevo ponovo postane multietničko
Dobrodošli u BiH!
U Hrvatskoj svi mobilizirani hem zbog Korone hem zbog Migranata ,a najbolje je da zbrišu do norveške gore je malo hladnije i kaže nemere virus ni migrant na hladnom da opstane