Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestalo argumenata pa se napusta sala
Ima li sta iz njegovog govora da nije tacno?
KOJI KRALJ!!! Ovog covjeka razumije 7 milijardi ljudi i Hugo Chavez drzavnik!
Djes\" bosanac,moje kite znalac!Kojim jezikom govoris,bliskoistocnim?Ne,mi ne nosimo teret izdajnika i egzoticne evropske vrste!Pozdrav!
Posrbljeni pravoslavac i tvoja vjera kao i moja došla s BLISKOG ISTOKA , zato ne se.i. Prekriće tebe ko i ostale zemlja bosanska, ne brini.
Odj..i Srpska Bosna, tamo preko Drine traži srpsko, ovdje je sve bosansko, ako ti ne valja idi. Bogumil, ni tebi nije neki uzor taj Iranac, daleko mu njegova demokratija od moje kuće bila, nastranu što se slažem sa dijelom optužbi na račun Jevreja, jučer žrtve, danas zločinci.
@bogumil Bogumili nisi nardo vec vjernici koji su dosli u bosnu preko bugarske i srbije! A i oni su bili hriscani! Issslam nema veze sa Evropom! A ti ako nevidis koja kultura vlada u evropi slobodno napusti ovaj kontinent, jer u njemu alaha nema druze moj. Zapamtite ko je zaklao zadnjeg kralja Bosne! To je sve ucinila islamska ruka, koju treba osuditi i pred sud. Treba zabraniti tu sektu da djeluju na teritoriji moje Bosne, ma koje ste nam zlo nanjeli da vas nije sramota??
bolje bi bilo da je vijest kako je manje od 15 delegacija napustilo salu. od ukupno 197 delegacija ovo nije ni 10 posto, pravo frtalj. sta ti je zapadna propaganda. bilo bi bolje da su saslusali i njega i gadafija i sve koji iznose nove prijedloge.
Ja mislim da je i edo majka kojim slucajem bio na toj konferenciji i on bi napustao jer ipak djubre zivi s cifutkom,pa bi morao da napusti salu jer ako to nebi ucinio onda bi dobio nogu od zidovke.
A jesu mu naskodili st osu napustili hah a i jesu neke zemlje vala sve sto jada i belaja potice potice od ovih navedenih zemalja sto su napustile salu.Ahmede da te dragi Allah pozivi samo tako nastavi i nedaj nikom da ti se mjesa u tvoju drzavu i samo tako nastavi da im skreses sve u brk kao sto to i radis svaka ti cast predsjednice .
Ja da imam toliku naftu ne bi mi trebao Urugvaj da mi braću brani.
Velike Britanije, Italije, Njemačke, Danske, Mađarske, Argentine, Kostarike, Urugvaja, Novog Zelanda i Austarlije napustile salu ne zbog Ahmadinejada , vec zato sto ne mogu pogledati istini u oci! Ovaj svijet je prolazan, a za svoja djela ce svakako biti svi pitani, pa i ti sto su napustili salu i nisu ni prstom pomakli da prekinu cifutske napade i oduzimanje teritorije od Palestinasa
a kako je reagovala BiH delegacija predvođena diplomatskim otkricem decenije ambasadorom barbalicem, kojeg je komsic postavio??
koji su odusevljeni njegovim likom i djelom, niko ih ne sprjecava da zive pod k(s)apom njegove demokratije... mada ja licno u ovom slucaju iranski autoteokratski totalitarizam smatram nuznom potrebom demonstracije \'\'suvremene demokracije\'\' jer i vise nego ocigledno uzajamno funkcionisu po principu spojenih posuda.
Ahmede svaka ti je zlatna!