Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon glas razuma. To govorim od kad su poceli sa citavom pricom oko pandemine i mjera. Razlika je da korona navodno ubija samo stare i bolesne, a sirimastvo i glad osim starih i bolesnih ubinaju i djecu. Prestanimo glumiti laznu humanost i igrati se boga, ne mozemo virus zaustaviti nikako, otvori sve i zaveseno.
Gdje su oni silni komentari koji pozivaju i odobravaju zatvaranje ?
@gooUser1584436003 to su ti samo maloumni trol provokatori.
Dobroo jutrooo Bosno i Hercegovino. Napokon neko skonto da se vise umire od gladi nego od te PLANdemije..
Ma nemoj mi reci. Ko bi rekao, SKROZ NEOCEKIVANO !?
Vec umire vise od gladi
Pa otkad mi na Klix-u to pisemo.Da su ovi citali Klix, ranije bi to skontali😈
sve su to kravatirane garniture osmislile jer amerika je rekla dasu njene vodze bogovi to stoka dvonoga podrzava pr o su dali otrove iz industrie kako se moze jesti bez motike gospodze su prihvatile i odma za uzvrat pokazase sam obraz i postenje supcine otravase danasnja ta govnava moderna vremena sva pokolkenja
Pa mi u komentarima o ovome govorimo od samog početka situacije sa ovim virusom.E sad će nam maske služiti da se ne osjeti loš zadah od gladi.A rukavice će služiti da se može higijenski roviti po kontejnerima.
JEL FAKAT? Aaaaa svasta
Dobro jutro Kolumbo
Ma nemojte mi reći...
Mi smo gladni od 92
Sve je ovo smišljen scenario,ovo su opasne svjetske vodje koje se igraju sitnom buranijom.
Agrarna revolucija je za sve ovo kriva. Dok smo jeli smokve i lovili divljač, gladi nije bilo.
nije bioo ni upaljaca ni auta
Upravo suprotno, insistiranje na reprodukcije je krivac. Napredak u poljoprivredi i stocarstvu nam je omogucio eksponencijalan rast populacije, uz napredak medicine i duzu zivotnu dob doveli smo planetu u situaciju gdje je skoro pa nemoguce odrzati ovoliki broj ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)