Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Soroševci našipuga se !
a ko ih ne voli
Hahahahaaa, pa Orban se skolovao sa Sorosevom penzijom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Orbana samo gejevi ne vole...
Podrška za zakon.Niko vas ne diskriminira i ne mrzi ali maknite to od djece u školama.Niste prirodni
Pravi predsednik Stop LGBT populaciji covjek im neda prodisat!
Pravi državnik, ovakav jedan bi trebao i nama...ali tko se vidio boriti za narod, lakše sluašti EU, uzimati kredite od MMFa i podebljavati osobnu imovinu.
Obicni nacist, ali oko ovog u vezi LGBTQ populacije ima pravo. Takvo nesto ne treba da bude dio obrazovanja i da se predstavlja kao normalno. Nije im zabranio da postoje, ne proganja ih ili na bilo koji nacin maltretira, ali u obrazovnom sistemu toj populaciji nije mjesto.
Orban-Vucic-Erdogan
bosnjo ti to nevidi dok ga po glavi netresne
Nisam šovinista i nacionalista ali ne volim gej lobi i licemjerje liberalnog kapitalizma. Kojoj političkoj opciji pripadam?
fashista u povoju
Dodika, Janšu i Orbana na crnu listu EU. Poslati ih na godinu dana u neku šumu Amazona da se civilizuju pa da se onda opet mogu vratiti u Evropu.
Mislav Kolakusic: Globalisti zele izbrisati drzave, narode, obitelj i sve sto covjeka cini covjekom https://www.youtube.com/watch?v=pNPu9mLlQUk
Nacionalisti su svi smece. A najvise ovaj Orban.
čovjek ima damu i 100% je u pravu.Europa se ponaša kurvanjski!?!?
evropa na aparatima
KAPA DO PODA GOSPODINE ORBANE
Bajden I Evropa će se ove godine obračunati sa nacionalistima i ekstremisti ma.
od liberala do nacionaliste. zvuci poznato, u svim postkomunistickim istocnoevropskim zemljama to je normalan proces. orban je opasan zbog drugih stvari koje se sada ne vide. a to je madjarski nacionalizam koji ce ugroziti skoro sve susjedne zemlje osim austrije. jer tamo zivi madjarska manjina. a ako madjarska krene u stvaranje velike drzave, to znaci rat sa slovackom, hrvatskom, slovenijom, srbijom i pogotovo rumunijom. sretno evropi!
crkva, porodica, nacija - viktor orban vjera, drzava, narod - sanin musa
nauka, porodica, zakon, čovječanstvo. religion poisons everything
kikiriki, kospice... bozaa
neuka talibančad ocjenjuju jednog orbana??? ahahahahahahahahahahahahahahahahaha... držite se vi za damu recepa tajipa,...