Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo istjerat iz EU pa neka prodaju robu na haubama automobila po Evrop i širei
OVO! Sjecam se Budimpeste 98me, 99te. Mi, ratom poruseni, obespareni, dezorjentisani, odemo u Budapest sa 100 maraka. Mater nam nude kao gratis, samo da kupimo nekakvu kinesku gumenu pizdu materinu od 5 maraka.
Najjace su ove male zemlje koje misle da su bitne u EU ko i nase komsije... pa svi im sluzite a dobivate na kapaljku i dobijete ukidanje vize da bi vam omladina bjezala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trese se EU opasno se trese.
sama ce sebe pojesti birikracijom ko Jugoslavija.
fakat EU ima političke komesare, ima komisije i politbiroe ko Sovjeti. Isti birokratski aparat koji niko nije birao upravlja unijom - kao u SSSR-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi bi da jeebete , a da ne udje, a ?
Na šta je Evropska Unija spala, pa nas ovi kepeci iz Mađarske, Poljske, Rumunije i Bugarske handre ko konje.
Ovi se najeli hljeba,da zapad nije srušio SSSR i dalje bi vi prodavali gedore po haubama na Jadranu.
Neka se onda vrate majci Rusiji hahaha..
Kako bolan ne mogu im Rusi nista, gazili su ih 50 godina i nisu se Madjari sami oslobodili, nego im je slobodu dao pad SSSR-a...
Vratite pare i mars napolje.
Tebe vratiti u sovjetski savez!! Samo otjerati van EU ako vam ne valja. Mozete vi samo bolje.
Smio bi ti tako govorit da si u SSSRu
Vidi se da se druži sa Dodikom.Nagovorio ga Dodik da se naguzi Putinu,Dodo iznemogo od naguživanja rusima.
Pa izadjite niko vam ne brani marvo fasisticka.
ovaj fašista očito nema pojma šta je i kakav bio sovjetski savez, klinac bi on ovako lajao, završio bi po gulazima....a ne to se sad osililo, sad mu ne valja EU, samo njegov diktatorski fašistički brlog...nije čudo kad vidim da se druži sa veprom od Laktaša
Isto je to ako ne bude EU biti će Njemačka koja ima veći BDP od svih Istočnih i Balkanskih zemalja zajedno. Bitan je NATO a ne EU.
mimohod?
Ovo mogu raditi ultradesničari jer vide kako je neodlučna i licemjerna Evropa. Da je odlučna već sad bi imala dovoljno materijala da izbaci Poljsku i Mađarsku iz EU.
Juga je smiješna kako će se ova EU raspast