Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj vlasniče F.K. Sarajevo, umjesto da svojim ljudima napraviš most, ti ulažeš u fudbal u dalekoj zemlji
Hocemo rijeku u Sarajevu, da i mi mozemo ovako, zdravo je ovo
Ne pišite o njima već im pomozite. Poyy
i sve to na kraju se zaposle oni kojih je mecka vozila u skolu. ovi ostanu kopat po basti praveci bazene, zemunice itd...
A moj prosli tjedan nece bez nov ih Nike tena!Vec mi provlaci za iphone!
Mozda da naprave kakav mostic?
@Jukatan, Nema para za mostic, sve pare otisle u Sarajevo da se isplate plate igracima.
A našoj đeci teško učiti. Još i mi podlegli toj priči, pa sve se bojimo da ih ne preopteretimo...
Au, ova djeca imaju prejak motiv da završe školu, budu uspješni i ne vraćaju se, da ne bi i oni svoju djecu morali ovako prenositi. Divim se i roditeljima i djeci, mi počesto nismo svjesni kakvih sve problema u svijetu ima.
I onda se mi žalimo kako je u Bosni loše, nizak standard, siromaštvo itd. Nismo mi svjesni u kojim smo blagodatima, samo još da političare utegnemo i imamo raj na zemlji
Imaju tri mahale u jednom dijelu Sarajeva.Jedna se zove Grdonj druga Panjina kula a treća Humka.E u tim mahalama prije rata brat bratu nije bilo deset auta.A danas tim mahalama ne možeš proći od Jeepova jer mame voze djecu u škole vrtiće na balet...A vidjeo sam da neki postavljaju i nadzorne kamere na kuće.Hljeb ti ljubim do rata su neki krave ispod dnevnog boravka držali.
Znači, da razjasnimo, imaju splav i konopac između obala, pokazuju kako preveze djecu na splavu i sada lakše mu ovako plivati kroz nabujalu rijeku i vući dijete u vreći od najlona?
fk sarajevo - vijatnam
nk željezničar- derby.. prava banana
a nasi nehljebi bjeze iz skole u kladionice
Ove kese treba nabaviti da imamo i mi u slucaju poplava kako se djeca nebi ukvasila !🤣
Dovesti bogatu djecu kojoj je dosadno u životu da idu samo sedam dana ovdje u školu...