Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Židovi su okupirali i etnički očistili palestinu. Sad i ono malo teritorije sto je ostalo palestincima nasiljem etnicki čiste i grade naselja. Cijeli svijet to gleda.
Jevreji su na tim prostorima živjeli mnogo prije najezde Arapa.
@Mozgarev Ko je to isprašio Židove,tamo neke godine?Arapi nisu...a priča o oslobođenju ,,svoje,,zemlje...da mi je znati,ko je to živio do 1492 u Sjevernoj,Srednjoj i Južnoj Americi...Ko je živio oko 0001 godine n.e. po Africi,ko u Kini itd...Presmiješno je pomišljati na takve gluposti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Obama, ovo je samar cionistima, ali nazalost idiot Tramp ce da sve unisti. Ocekujem pocetak 3. svj. rata mjesec dana nakon njegove inauguracije.
zanimljivo i dan danas židovski tkz arheolozi otkopavaju i pronalaze dokaze za bibliju da dokažu da je to njihova pretkazana sveta zemlja. a sve do 200.000 p.e su bili čisti idolopoklonici. tako prava arheologija kaže.
ovo glasanje nevalja jer je trebalo zahtjevat da se čifuti povuku sa svih teritorija Palestine prije 1946 godine i zato je ta rezolucija ujedinjenih naroda jedna velka laž i prevara. Vratiti Palestini državnost a čifutima ostavit rezervate ko indijcima u americi
Mic po mic ............
fala Kurtzu više... nek je svijet pokazao da nije sve otišlo dođavola, barem ima malo nade u pravdu
Rezoluciju je prvo predložio Egipat, ali je pod pritiskom Izraela i novoizabranog predsjendika SAD Donalda Trumpa svoj prijedlog povukao. Ban Ki Moon,Boutrs Boutros Ghali,Sadako Ogata,Jasushi Akashi....poznajemo firmu jako dobro,ne sarađujemo više sa njima...
Ziv bio predsjednice klempo i gdje cuo i gdje ne cuo!
Ovaj zid može samo Putin nogom razvaliti!! Što je istina, istina je!!
Kako se polako Svet uvlaci u onaj poslednji sukob.
Podrška Izraelu koji samo oslobađa zemlju na kojoj su Jevreji živjeli milenijumima prije najezde Arapa.
Google malo pa lupetaj Population of Historic Palestine Year Non-Jewish Palestinians Jewish Population 1877 426,908 (97%) 13,942 (3%) 1912 665,840 (95%) 36,267 (5%) 1925 780,568 (85%) 137,484 (15%) 1946 1,339,763 (69%) 602,586 (31%) Source: McCarthy, Justin, The Population of Palestine, Columbia University Press: New York, 1990, pp. 10, 35.
Benjamin Netanyahu feels determined
Moze je vjece okaciti macku o rep. Izrael cini sta mu je volja! Bude li potrebno i "Krampa" ce zamjeniti drugim predsjednikom, kako su ga i doveli!
Konacno da i njima neko u kraj stane
trli baba lan da joj prodje dan