Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav će dernek biti na Bliskom Istoku ako se nekada dogodi da Amerika ne bude policajac br. 1 u svijetu... Ovo što se sad događa u Gazi je mila majka šta će tad da bude u Tel Avivu. Naravno, zasluženo itekako. Bilo bi lijepo to dočekati, kokice i tv povazdan...
Evo, zivim u Njujorku gradu zivim, radim, a i samo radim
UN je izgubio kredibilitet još od Srebrenice. Sada ima priliku da vrati ugled priznanjem Palestine i usvajanjem Rezolucija o Srebrenici. UN je kriv za mrtve i u Gazi i u Srebrenici i cijeloj Bosni i Hercegovini. Svrha UN-a je da sprečava ratove i genocide, a ne da ih posmatra.
Palestina je država Izrahel parazit istoka, gonite cioniiste u Majami kad može Šejtanjahua sin što ne mogu i drugi