Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojeva glava sa kapacitetom od 350l moze biti montirana samo na velike raketne sisteme kao sto je SCUD il nesto slicno, sansa da su pobunjenici sabijeni u nekoliko gradskih enklava bili u stanju da posjeduju i koriste takvo oruzije je ravna nuli, pa jos i to da su ga sami protiv sebe koristili... Ovo je isto ona prica genocidasa da smo mi sami sebe po Sarajevu granatirali. Bashar poslije ovoga jednostavno nemoze ostati na vlasti i nemoze postojati nikakvo rijesenje sukoba ukoliko on ne odstupi, svi ovi pregovori su samo bacanje prasine u oci i produzavanje agonije nevinog stanovnistva pod tiranijom krvnika Asada.
Treba dati oruzije pobunjenicima i omoguciti im da uklone krvnika sa vlasti svojim rukama, strana intervencija bi bila kontraproduktivna po mome misljenju...
>>>
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je ovo politicka igra jasno je ko dan .. ali se igrati sa porodicama stradalih na ovaj nacin, za svaku je osudu. Ista stvar se desila sa srebrenickim zlocinom kada svjetski sud nije priznao genocid. Ma fuj.
... umjesto da se jednoglasno osudi zlocin one jadne djece i naroda. Jbem ti drzavu i majku, pa sve je vise otislo u 3 lijepe materine. Promijeniti planetu definitivno.
Tesko je vise znati i ko je kriv i sta je bilo i kako je pocelo. Sve je propaganda. Kao sto je i kod nas bilo, drugi su sve zapoceli, mi se poklali, a sad smo im robovi! Protestanata svuda ima, samo nikada nije receno koliko je to ljudi protiv Asada. I ta opozicija je 100%placena od stranaca da napravi nerede, a posle kad je izbio rat, stradaju neduzni. Isto kao i sa Libijom, Irakom, Avganistanom. Pa i u Srbiji su izveli bombardovanje, toboze da zastite Siptare, a sada je to Kosovo najveca propast u Evropi, a najbogatiji region, koji eksploatisu stranci, a narod se pati u bijedi.