Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje jeste da se ukine Federacija i RS i da imamo funkcionalnu i modernu drzavu. Drzavni zakoni, jedan predsjednik itd. Ali pitanje je ko ce je ukinuti???
@coraline san o velikoj srbiji umire zadnji su joj uzdasi i cemerni sati!
vi ljudi ne znate sta vise hocete! nije vam valjala yuga, sad vam ne valja ni ova bosna... pa ne moze sve biti onako kako jedna strana hoce! previse je razlicitosti, jedini put za bosnu je kompromis, a na to, vidim niko nije spreman... zelje vam se svima ostvaruju, samo ne bas onako kako ste htjeli... be careful what you wish for...
SADAŠNJI NAKARADNI USTAV BOSNE I HERCEGOVINE JE IZDEJSTVOVAN PRVENSTVENO POPUŠTANJEM MEĐUNARODNE ZAJEDNICE PREMA ČETICIMA - FAŠISTIMA KOJI SU TRAŽILI OŽIVLJAVANJE JEDNOG VIDA HITLEROVE SAVRŠENE DRŽAVE. POZNATO JE DA SU ČETNICI NAJBOLJI HITLEROVI SARADNICI, I SAMO ZATO ŠTO SU ČETNICI BIJEDNI I JADNI, NISU USPJELI POSTATI VEĆI FAŠISTI OD NJIHOVIH IDOLA IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA - HITLEROVACA. ZBOG TOGA, PUNA PRAVA BOSANSKOHERCEGOVAČKIM GRAĐANIMA, I UKIŠTAVANJE GENOCITETA REPUBLJIKE SMRDSKE!!! PS. VEČERAS JE BADNJE VEČE I PONOĆKA U DOBOJU KOJI JE PRIVREMENO OKUPIRAN. ZBOG TOGA POZIVAM SVE DOBOJLIJE DA PODRŽIMO NAŠE SUSJEDE KATOLIKE KOJIH JE JOŠ SAMO MALO OSTALO U OVOME GRADU U KOJEM JE POČINJEN GENOCID.
@HB4EVER sta je cigojenru nece Bosnjaci da vam pisu i citaju po ustaskom forumu pa ovde dolazis.
To mozes i bez rata, same dolaze u Sarajevo po prcacinu, dok mazlumi vise po forumu, ha-ha
Napokon da je i nacisticka Europa procitala nacizam TRI primitivna naroda i njihovih predstavnika(lopuzaq).
Al cu da se naprcam srpske pi+cke ako dodje do rata.
Mjesecima ovdje pisem da bi najbolji i najlogicniji izlaz iz deytonskog aprteida bilo ukinut genocid tvorevinu i USTAV od 1992-e godine koji se vzi i dan danas zato sto nije bilo drugog! Naprijed napokon za jednu demokratsku,funkcionalnu i modernu drzavu svih njenih gradjana,jedan predjsednik,policija,armija,parlament,himna! BiH4EVER!
@Me nemj da ti nestanes brze neg sto mislis,nije bilo drugog poluvremena,duzni smo vam istu disciplinu humanosti koju ste pokazali cetiri godine!Ustav 1992-e godine i to onaj gdje nije bilo nigjde genocidne tvorevine na papiru!
@hahaha Hocemo i mi u RS ustav iz 92. al onaj nas, po kom je RS nezavisna drzava
Koje licemjerje. Pa ko nam je uveo ovaj ustav, mater li vam vazda yebem!? Vratite nam ustav iz 1992!
Nema nista bez Harisa, eto i sud je pokazao da ovi glupi paketi bez sustinski promjena nemaju smisla,nacionalni interesi ne smiju biti stariji od drzave pa makar bili i iz mog naroda. ova zemlja je El Dorado za kabadahije koji samo pljackaju, a kao stite svoje narode, KINEZA U PARLAMENT
Sta cu tamo? Jos da me sta ujede.
www.hercegbosna.org pogledajte portal puuuuunooo manje nacionalsocijalistički od ovoga. Gdje su svi dobro došli. E takav nam i ustav treba. HB4EVER