Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedna staraposlovica koja kaze: "Ne diraj lava dok spava" A ovi su se nesto puno zaugrali oko Rusije... Da Bog da da se sve na dobro zavrsi.
zamisli situaciju ... rusi sjede u magarećoj klupi, bez prava glasa, a slovenci, bugari i slične evropske "sile" im čitaju bukvicu i govore šta će i kako će raditi ... ja to, zbog nečeg, ne mogu zamisliti ...
Koliko ce Rusiju da pogadjaju kojekakve sankcije, toliko ce i evropske ,,zemljice" da gutaju koske, a kako ce to sve da izgleda vidjecemo. Slijedi nastavak.
Ko da su slovenci i bugari manje vrijedni narodi. Pa nije sila jedino sto se broji. Vijeće europe i nema neke ovlasti, to je više civilizacijsko dostignuće. A svijet ide naprijed i bez rusa, isto ko sto bosna ide unazad.
glava mi je za deset