Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije tačno. Ovaj učenik je počeo da maltretira profesora usred časa i odbijao je da radi. A samo jedna od stvari divljaštva je upotreba telefona na sred časa.
podrska za profesora! ovakvo nesto u skoli koju sam ja pohadjao nisi mogao ni zamisliti a kamoli uraditi.....seljak s balkana neka se vrati kuci pa neka urlika...
Čuj kriv profesor što su oni debili vjerujte ne bi ga ni u 🇧🇦 poigrali bili odstranjeni sa casa poslani kod direktora na razgovor dok ti isti dan roditelji ne doju u školu...balkanski mentalitet apsolutna 0 nikad izbit iz glave...
Eto Evropo ako vam nije jasno zasto smo ratovali ....
To je samo dokaz da su naša braća Srbi evolucijski godinama iza 21 veka.
Učenici su budaletine žešće o kakvom god kolu da se radi.....a ovi posebno primitivni......jadni i ti profesori s čim sve moraju raditi
A da vidite komentara u medijima barem onih bliskih vlasti, kao profesor prema njima nakon mjeseci uvreda i provokacija "ipak nije iskoristio sva pedagoška sredstva" trebao se još jednom suzdržati jednako kao i kad su mu mobitel stavili na uho, gađali lopticama, motali ispred nosa cigaretu ... sve snimali mobitelom i objavljivali a direktor škole ništa nije mrdnuo prstom itd itd..
Neki si ga pljunuo profa, kao da si mene pitao. Ja na prvu konto Izet......
balkanski primitivizam
ovakvu bagru protjerati odmah. pa nek na granici igra kolo.
a sta je trebao? uhvatiti se u kolo sa balavurdijom?
Deportovat odmah! Ovi nije na ulici pokupio, ni u školi. Ovo sranje su iz kuće donijeli, i iz nacionalističkih bircuza po kojima se skupljaju. Chetniks Raus!!!!
Ne samo da ih treba popljuvati nego i protjerati iz Austrije. Fuj donositi sa sobom balkanske gluposti i običaje u druge države i širiti zarazu.
Užičko kolo igram na svadbama i tu i treba da se igra. Ne podržavam učenike i ovo je krajnji stepen neodgojenosti. Kazniti upravu škole i učenike!
@Demetra uzicko kolo treba dase igra oko Negotina
svaka cast profesoru,neka ih je ispljuvo nista drugo nisu ni zasluzili jer to su potencijalni koljaci,a prof.to dobro zna!
Zašto da otpuste profesora, nije ništa loše uradio. Ovi krkanski gelipteri au ga napali i provocirali. Trbao je samo izaći i kod direktora.
@SonOfaGun pa krenuo je al ovi ga drze
Suma,livada pasnjak, ovce I pas ovcar, ovi ne trebaju da idu na nastavu jer to nije za iste..