Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako treba sve njih redom i sve one koji nađu mrvu opravdanja za ono što rade ovi ISIL-ovci. Ovako ih dobro narešetati. U BiH ima mnogo ovakvih a vidjeli smo i juče jednog od njih koji bi bio spreman isto ovako gaziti nevine ljude za "više ciljeve"
@drunken tiger i ti za ovo dobijes 4 minusa??? Oj drzavo koga sve hranis?
@HercegBosna_HR Pa vidiš po minusima da sam u pravu. Jer ko onaj ko nađe da način da pravda terorizam nije nimalo bolji od ovih koji ubijaju. Ovim sam samo potvrdio ono što mislim i što sam napisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Teska vremena dolaze, najvece znanje ce biti raspoznati istinu od lazi. Nikakav fakultet, nego raspoznat dobro od zla.
jbt lik ne zna gađat , ko im se u murji radi cccc
@Alberht Shindler ukoliko je još nevin čovjek, a ti radiš svoj posao, sigurno da nije, a vjerujem da sam normalan
I ovaj divljak bio na krim romanu zvani Kuran.
Druze nisi ga trebao odma na smrt nego nogu pa zavezati za drvo obrnuto okrenuti tako da mu sva krv ide u mozak i onda testerom kroz sredinu lagano.
Samo bolesna osoba može podržavati teroriste bilo koje vrste i vjere, ali ako je ovo terorista...i ja sam! Lik očigledno nadrogiran, u šorcu i majici, nigdje oružja, ni bombe, ništa! Ali, očigledno im je trebalo žrtveno jagnje, ili da se popuni kvota terorista...da nije žalosno, bilo bi smiješno!
ovo je isto ko kad se kaze 'ma dobro ta srebrenica, ali ...' e to malo 'ali' je veliki problem
pozdravi gore ✋✋
Cirkus na otvorenom
@KIKOrobija malo si pobrko loncice druze. U ovom svom komentaru jesam li ja podrzao terorizam
ajmo mali u šporet
Pozdrav svima. Ja se zovem Tarik. Lajk i promjenim ti ime i adresu stanovanja!
Terotista, narkoman, bolestan u glavu, nasilna proslost... Tu najmanje islama ima. Ako ga i ima to ne traje duze od par mjeseci koliko treba dacse nekome mozak ispere i dadne mu neka lazna svrha. Nesto da njegov zivot izgleda smisleno
KAŽE MENI BABO .. SINE , NE IZAZIVAJ , DOBĆEŠ PO LABRNJI I JA ZAVRŠIJO PRAVO L.P. Hooris
sto ga upucase.. mogli su ga privest...
@<!-- bil ti rizikovao zivot radi nekog kretena
@PredsednikMile5 video mi je na 140p .. al meni djeluje da je i go i bos
PRIKAŽI ODGOVORE (3)