Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej Kemo, sjećaš se kad sam ti staru lemo? PS molim te ispravi me ako ima neka greška.
sad ga treba nac kad ga puste na uslovnu i kosti mu slomit,uhhh. Sjecam se jednog slucaja...na video klipu policajac napada nekog mladica,odrase ga,zbog neke gluposti,i vadi onu spravicu elektricnu da ga omami strujom,medjutim mladic se nekako istrgne i odvali ovog policajca od zemlju,policajac lupi glavom u plocnik i ostane nepokretan i dan danas.Inace se ne radujem ljudskoj nesreci,ali u ovom slucaju mi je bilo drago sto ga je ovaj sredio.
Pseto...e sada nek se kur.i nedje na bausteli. Mamu je.o bahatu.
sandžaklije nisu u toj mjeri nepismeni kao bosanci, sto mozemo vidjeti iz prilozenog clanka. Ipak trebas uzeti u obzir, da je BiH drzava sa najvecim postotkom nepismenih ljudi u Evropi. PS mozes komotno otic u Sandzak na koji kurs opismenjavajna, ne bi ti skodilo PPK
ja pogani, tito dragi
dzukele svuda iste
A.C.A.B.
je ovaj pad za 65 hiljada dolara
@obicni Al onda ne bi dobio odstetu:)))
mene da je ovako oborio srce bih mu izvadio kad tad da je 100 puta policajac.
Joj grešaka.. Haj da ste napisali Pogam ili Pogab, da fulite jedno slovo neku kud baš POGAO ?! Ko su \"biciklistsi\" ? \"ada je uhapšeno više od 260 demonstranata.\" - To vi sandžaklije ? Ada no ?!