Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrtvi pacijenti - cijena americke demokratije !!! planetu su zagadili, zavadili, srusili itd. a sve pod izgovorom uvodjenja demokratije. zlo na kvadrat !!! i sad te kao takvi pozivaju u NATO!! znaci tuzno do bola.
Ameri su grabljivci, neobično bi bilo da propuste takav plijen kao što je Venecuela. A opet ovi u Venecueli me podjsećaju na naše idiote kako sami sebe dobro uništavaju. Armija sa 2000 generala, isto JNA uhljebljeni debili, ako krene oružana borba, mi smo mila majka kako će se ovi pokrviti.
Ovakav nestanak elektricne energije moze samo biti uzrokovan teroristickim napadom protiv vlasti. Pitanje je ko ima koristi od toga.
Vidi pedje kojovica i kod njih u opoziciji (lijevi cosak)
Trebamo da potpisemo peticiju da se da azil Venecuelankama, da nabijaju komplekse ovim nasim ufuranim guskama ;)
Prava slika socijalizma.
Još samo da im nadju hemijsko oružje i eto njima demokratije!(američke naravno) ;-) Što kažu,jesu ovi Amerikanci sretni,gdje god oni uvode demokratiju,nadje se nafta :-D
Ako Amerika nastavi ovako unistavati drzave preci cu na stranu Rusije
@CiganskoTurski_srbin Cekaj amerika unistava? Pa trenutno su samo Rusi u Venezueli i cine najstraznije zlocine kojima bi se cak i smrdljivi amerikanci stidili. Rusi vec godinama kradu sve u Venezueli (naftu, zlato etc.). Znaci po tebi je uredu samo kad rusi ubijaju i kradu? cudno razmisljanje.
@chapito odakle ti ta informacija,ameri ruse sve sto mogu srusiti,Libija,Irak ,pokusali u Siriji pa im nije uspjelo,Egipat doveli gotovo do propasti,Tunis isto pokusali,Iran se neda jos,gdje je njihova noga krocila da uvede demokratiju tu vlada jad ,bjeda,droga.....nasiilje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)