Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA=central invasion agency
Mi Srbi smo ponosni sto 90-ih Amarika nije bila iu nas. To znaci da smo bili na pravoj strani
BRATE MADURO, DRŽI SE!!!!!!!!.......
Oni što podržavaju Madura i psuju Amere trebaju se zapitati šta s njima nije u redu. Maduro je narcistički diktator koji je uništio zemlju, svoj narod bacio u očaj i glad, dok je on živio kao bubreg u loju. Ovo je revolucija poput one u Rumuniji protiv Čaušeskua i samo totalni kreten je neće podržati.
Maduro je los sam po sebi i treba biti maknut, ali zna sa zasto se Ameri interesuju, zbog svojih interesa naravno. A @cortes ne lupetaj da nemaju nikakvu industriju, kad imaju najvecu industriju na svijetu. Sve farmaceutske kompanije, proizvodnja aviona, lana, gvozdja, ostale offline i online tehnologije, itd.. itd..
Đe ima nafte ima i prokletih amera