Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Venecuela uvela vize Amerikancima, zabranila ulazak Bushu i Cheneyu...statistike slijede :P
Radi li se ovdje o islamskim nevjenicima ili se radi o hriscanskom celjadu?Za ove kao sto franzk da ga uputim na cinjenice. U 17 i 18 stoljecu su misionari Rimske crkve krstili indijsa plemena u Venecueli. Stanovnici su hriscani. Kako vidimo nitko se ne moze izdvojiti na neki poseban nacin. Niti ovi iz takozvane Islamske drzave, niti ovi iz Venecuele ili nekog drugog kraja svijete. Sve su to ista govna, koji smrde naveliko. Nisam sarkastican, hocu samo da vam dokazem da je glupo upirati prste na druge. U svim kulturama, religijama ces naci na ovakve ljude, koji nemaju nista ljudsko u sebi.
Venecuela ima naftu,i potrebna joj je americka demokratija
Američka propaganda, bio sam u Boliviji i sigurniji su od naše države, a ne znam kako onda nema Brazila na listi zbog mnogobrojnih favela u kojima cvjeta kriminal, ne vjerujte američkim istraživanjima
Po cemu su sigurniji od nase drzave? Je l' to iz Bosne ide 50% svjetske proizvodnje droge, je l' to u Bosni ima neka svjetski jaka mafija itd. Toliko je dobro da su jednom mom drugu koji je isao turisticki rekli da ako mu neko zatrazi novac, fotoaparat ili bilo sta da ni ne pomislja da se suprostav, a to nije sigurno ono sto se turistima u BiH govori ili da novac stavljaju u carape ili u gace.
jos jedan napad kapitalizma na slobodu... ali venecuelance boli lakat za ovu placenu vijest
stopa ubistva ko kod nas nezaposlenost?
ok 53,7 posto na 100 000, to je dakle 53 700 ljudi umre od 100 000 na milion to je 537 000 na 28 miliona dakle u godini dana pogine 15 036 000, dakle u dvije godine će se pobiti svi stanovnici venecuele. pošto je ovo za 2012 godinu, a sada je 2014, zar postoje još uvijek venecuelanci??? koja smijurija od američke takozvane UN organizacije, piZda vam materina venecuela i jest u banani jer ste je vi ameri sJebali zbog antiameričke politike.
da to si u pravu, na osnovu nove brojke ako bi ugrubo poginulo 15 miliona od 28 miliona, onda bi ostalo 14 miliona i tako u krug, ali nema potrebe zbog takvog nečeg nazivati nekoga debilom ali eto to su tvoji maniri.
pardon 13 miliona
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Irak?