Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i Bolivija ponudila a prica se da je i Rusija isto ucinila.
Svi se paze sa Amerikom zato ga i jesu odbijali. Stisni pa ponudi. Dat ce jedna vala.
po meni opet najbolja opcija da ozeni onu ruskinju :D
Kako bi bilo da mu Milorad ponudi državljanstvo?Ups,pa ne može,nisu na istoj strani...Jest svijet jadan,može izgleda Merika baš šta hoće...zatvarat zračni prostor...i onda se upitajte...kako izgleda put do onoga dijela Kube...
nemoze dodik ponuditi drzavljanstvo zato sto nema drzavu
Pa naravno da ne može,ne može izdat ni valjani stočni list za izvoz...iz države mislim
Bravo Venecuela. Vidi se ko ima hrabrosti da se suprostavi najvećoj nepravdi i laži Americi.
Najbolje vrati se u Ameriku, mslm neces sebi pomoc al hoces nama svaki dan si na naslovnoj , pun nam te kufac
covjek je imao platu od preko 80 000 dollara ugodan i lijep zivot na havajima ali je sve predao da bi otkrio spijunske radnje SAD-a a svijet njemo suti na to i umjesto da se buni protiv SAD-a i podrze ovog momka oni mu jos odmazu. on je nesto ucinio iz uvjerenja. a ti bi mogao naravno svoje dragocjeno vrijeme iskoristiti da preskocis clanak ako ti nije zanimljiv. ali ne ti svoje dragocijeno vrijeme koristis tako sto cak i komentarises njegov clanak.
mora li svaki dan biti redovno jedan članak o ovom liku :D
http://www.klix.ba/tagovi/edward-snowden/5297