Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Uvedite entitetsko glasanje!! (Pa da vidite sa kojim sranjem mi moramo se boriti svaki dan)....
a Republika Kobilja Glava
Nove samostalne drzave u Europi: Vels, Skotska, Korzika, Katalonija, Bavarska, Lombardija, Istra, Vojvodina, Sandzak, Herceg-Bosna, Republika Srpska, Pridenjostrovlje (ist. Moldavija), Krim, Laponija, Flandrija..... Vidjecete, dolazi vrijeme propasti kvazi tvorevina poput velike Britanije, Italije, Njemacke....
Koliko Su svi etu zla učinili valjda će injih kazna dočekati kad tad
Koja Su zla englezi pravili u svijetu i bog ih neće da kazni al valjda će doć i na njih red kad tad .
england is a bitch
republika srpska skotska :))
Opet dolazi do izrazaja to mocno vl.asko-kmetovsko poznavanje historije. Englezi i Irci nisu jedan te isti narod i ne pricaju istim jezikom. Cak sta vise, ne spadaju ni u isti grupu naroda. Irci su Kelti a Englezi anglo-saksonci. Ni Skoti takodje ne pripadaju istoj grupi naroda gdje su i Englezi. Isto vazi i za Velsane. Progooglaj malo irski i skotski jezik pa ces vidjeti razliku. Englezi su okupatori kao i vi i svim okupacijama prije ili kasnije dodje kraj. Samostalna Skotska, samostalan Vels, samostalan Cornwall, ujedinjenje okupirane Sj. Irske sa Republikom Irskomi definitivni kraj Ujedinjenog Kraljevstva. Sva zla ovoga svijeta se mogu direktno ili indirektno povezati sa tim kraljevstvom. FREE IRELAND FREE SCOTLAND FREE CORNWALL FREE WELS P.S. I smatram da Beograd treba razoriti, maj.ku li vam genocidnu!
mitološka bića: trolovi, vile, čarobnjaci, srbi...
UNITED IRELAND, FREE SCOTLAND & WALES. FUCK ENGLAND!!!!!!!!!!!!!!!!
Srbi su Bosnjani koje su pali pod uticaj istocnog bizantijskog carstva i odvojili se od svoje izvorne crkve bosanske
JA SAMO ZNAM JEDNO - SR.BI SU GENO.CIDAN NAROD...
Po vasim teorijama vjerovatno su Irci i Englezi zapravo sjeverni srbi
Zalosno je to sto su Englezi i ti tzv. Irci isti narod, koji isti jezik prica i iste je krvi..deli ih samo religija (jedni su protestanti a drugi katolici). Isti slucaj kao kod nas Srba i islamizovanih Srba (tzv. Bosnjaka, Bosanaca, Muslimana itd.)
Da bi ti pic.. bila nezavisna m,oras dati i kunti i panti da te jeb. e onda nioje nezavisna nego medjunarodna