Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Egipćani svaka vam čast...Bosanci, wake up !
De ba, recite iskreno. Koliko od vas bi zeljelo da mladi egipcani koji su odrasli u miru i ne poznaju rat, zarate protiv Izraela, a vi navijate iz fotelje.
Ma nesto mi je ovo sumljivo pitanje je dali ce vojska raspisati demokratske slobodne izbore.Mozda ce samo doci neki drugi general u civilu na predsjednicko mjesto.
pa po smeću koje su ostavili vidi se o kakvim je \"patriotima\"rječ i kolko vole egipat lijan je mala maca kolko je CIA uletila svakom \"protstantu\"
-Daj to kamenje dovucite u Bosnu i Dodu,,,,, diktatora treba zamiti.
Sta se ovo desava,. Dok doticni nije pao bilo je komentara o islamistima, o propasti Egipta itd, itd, itd.... eh sto boli sto ce istina i realnost brzo doci. Cujem da se u Alziru sprema repriza iz Egipta...
I mi evo čistimo 15 godina pa ništa
Bojim se da nema nista od slobode za Egipat sve dok ne postupe po iranskom scenariju, ne protjeraju imperijalisticke ispostave i ne nacionaliziraju kompanije koje su imperijalisti oteli od iranskog naroda uz pomoc diktatora Hosni Mubaraka kojeg su instalirali i podrzavali oko 30 godina!
kakve su ovo sprave za ciscenje ???
svidja mi se predzadnja slika :D