Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Amerika ne uskoci da pomogne :)
A budala, kako mi bez vlade mozemo od izbora do izbora.. 😢
A mi vise od godinu cekali 😁
tko njih tamo bihuzuri,da nije opet poceo rat.
Libanon je zemlja skoro iste sudbine kao i BiH, poslije gradjanskog rata zemlja podjeljena po sektaskom i vjerskom sistemu, politicari korumpirani skoro kao nasi,Zadnji rat i invazija bila 2006, susjedne zemlje totalno neprijateljski nastrojene,narod napola izludjen ispiranjem mozga od svojih vodja, a prije 50 godina su bili Drzava za primjer, prosperitetna i preljepa zemlja - Zar ne zvuci poznato ???
@pechellbar Ta prosperitena zemlja je imala trodiobu vlasti ,zvali su je mala svicarska . Krscani suniti i siiti su dijelili vlast po odredenom kljucu .Predsjednik ,prwmijer , predsjednik parlamenta . Onda su dosli palestinci izbjeglice , a siiti su se pobunili i trazili vise vlasti ,Iran i Sirija su piduprli siite ,Izrael krscane a rat je bio svako sa svakim . To je pouka za BIH ,Komsic i neravnoteza te zelja da jedan narod prevlada vodi u propast ,sto se i dogada u BiH
100% se slazem sa vama svima, i ja sam bio tamo. Demonstranti su iz svih vjera i zele da se formira vlada bez nacjonalnih partija pogotovo Hezbolaha koji je bio u svim proslim vladama, koji pomaze Siriji i Iranu a radi za stetu Libana.
ljudi imaju muda a ne k'o mi.
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno" D. Ćosić