Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju za atomsku, a nemaju za crijepa.
No Climate Change, nothing to see here people.
@sampt4 Who is you?
...da vidite kod nas tek palate predsjedništva.....ako u nekoj sobi curi s krova....ovi naši domaći uhljebi je samo zatvore.......da ne gledaju! Svuda gdje je svačije i ničije - ista priča, bilo to u najjačoj zemlji svijeta ili ovoj našoj maloj zemlji. Bez domaćina - ne ide.
Trump kaze da klimatske promjene su ubleha. Ne vjerujte svojim ocima.
Eto solaka
Fenomenalna zemlja, imam tamo famelije u sent louis
i pored toga idalje ce negirati globalno zagrijavanje 😂
Za ove klimatske promjene su krivi Iranci a poticaj im daju Palestinci...
Svugdje je padala i padaće mi tu ne možemo ništa al mene najviše nerviraju sarajlijice novopečene kad se počnu ibretiti kako poplavi sarajevo pa vidi hajvanu i glavni grad amerike plavi i uvalni ured prokišnjava
Valja im sad cekat komisiju iz opstine da popise stetu.
Ma samo zid prema Meksiku moze spriječiti klimatske promjene i zaustaviti kisu
neka kise, nek malo razgali
nekontam zasto oni samisebi ukljucuju haarp eto pameti
Amerika je oronula ko stara baba. U americi kad voziš preko mostova podrhtava ko ćuprija na drini. Amerika nema novca da izvrši restauraciju dotrajale infrastrukture. Amerika počinje da se urušava ko domine... Amerika bla bla bla... Kakim po kliksu.
@500gMijenjanjaDNA Putevi u SAD-u i jesu losi. To nije nista novo. Udji na Google Maps i pogledaj strukturu puta na mostu u San Francisku.
Da je Trump dobar sa Dodikom, ovaj bi mu poslao vaucer za poplavljene.
Biće bolje, sabur Amerikanci moji