Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije demokracija više ovo je staljinistcki funkcioneri i funkcinerke samo mijenjaju položaja i postavljaju se sami ovo je diktatura više
Prodefilovalo kroz institucije EU stotine funkcionera i ništa. Ona je predsjednik Evropske komisije, pa ima Evropski savjet,... Evropski parlament itd. Usput, Evropski savjet je blokirao dalje proširenje EU. Bilo koja članica može blokirati svaku odluku. Sad će gospođa učiniti nešto jako dobro za nas? Kaže: vrata ostaju otvorena za nove članice...i BiH". Osim kurtoaznih čestitki funkcionera..., sve nebitno za polemisanje
@aksiom4488 ... pa ne može ona sređivati bih ekonomiju, politiku, zdravstvo i sl. to treba bih odraditi, a kad se sve sredi, bih su otvorena vrata eu. premda po mom mišljenju do toga nikad neće doći jer se ovdje ništa ne radi po tom pitanju. bitnije je viriti preko plota u susjedovu avliju i pljuvati po njima iako su daleko uspješniji.
Možda i da okrenemo igricu za koju deceniju: da se EU i ostale zemlje integrišu u ekonomsko-politički sistem Republike Srpske i Srbije.
Je li i ona sklona alkoholu, maši stepenice, tetura il i''drpa'' delegate parlamenta EU ili ne do Bog da je seksulani napasnik ko njen predhodnik?
Ocekujem da ukinete Ustasiju i opet im uvedete Krscanstvo. Bili su europskiji prije no sto su se povampirili, a ni kriza se ne boje.
Help URSULA Bitte
pogrešnu osobu zoveš
Zamislite kolika je razlika izmedju ove zene i Kolinde..hehe
@jasamjatisiti Kolinda se lakše može usporediti sa Severinom.
@jasamjatisiti kolindu je lakse startovat.... Ova izgleda da joj nije stalo do .....
Dokle je Izetova Buba dogurala.
7 djece...naklon do poda. 🙏 Podrska za mamu!!