Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno je koliko Engleska ima agresivni, klosarski i neodogeni osoba.. ove scene me uopste ne cude.. i na kraju nije imao ni motiv ni ga je poznavao... tamo bas ide kazanje; pogresno mjesto, pogresno vreme.
Višestruki prijestupnik, a ja mislio to samo kod nas hoda slobodno po ulicama.
Posjetio bih to krscansko-teroristicko smece u celiji i zicom od klavira bih mu polako odvajao glavu od trupa, al bih mu prethodno smrskao kicmenu mozdinu da se ne more branit, nego da lezi paraliziran i da uzivo posmatra kako mu sjecem udove i na kraju glavu. prelijepa zamisao.
User2 Tvoja zamisao je bolesno-opasna!!! Ako to ozbiljno misliio sto si napisao onda nista nisi bolji od ovog krvolocnog ubice.Taj manijak ubica je bio pod teskom drogom (kombiacija kokain-heroin) tako da nije bio pri pamet ali je za mene svejedno strasni ubojica.A TI SI PRISEBAN i takva bolesna fantazija....idi jednom kod doktora i razgovaraj o otvojim ' lijepim zamislima''
Prava ona kockasta glavesina... javno vjesanje!
kod nas bi izasao za 5 god
@iskreni1posteni. Uslovno. A zaracunalo bi mu se vrijeme provedeno na suđenje i cekanje presude
Električna stolica
A kod nas bude pusten ili proglase samoubistvo! Sramota!
Ne daj Boze da se ovo kod nas desilo, u smislu sudjenja.. Porodici saucesce i kakva takva utjeha..