Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte je kraljici odmah.Da se zaštiti.
Koja je fula generalno bila vakcinacija. Ljudi opet moraju 3, 4 primiti. Prije jednu primis zausnjaci, boginje i kraj price. Sve je odradio Fauci da navuce narod i sebi strpa bilione u dzep, prevara teska
Pronađite vi nama vakcinu protiv besparice,za koronu ćemo se mi pobrinuti :)
https://epoha.com.hr/2022/07/28/kanadska-bolnica-prisilila-osoblje-da-prime-4-dozu-cjepiva-tri-lijecnika-preminula-u-istom-tjednu/
da ne bude kao i astra zenekis ode sve u 3 pm
Napunili su vas metalima, aluminij, natrij, kalaj, fosfor... https://t.me/pravonaslobodu/35910
https://epoha.com.hr/2022/07/28/sok-iznenada-preminuo-poznati-hrvatski-mma-borac/
Ljudima su dosadile i dokundisale ove vakcine. Mnogi zadrhte i oblije ih hladan znoj kada se pomenu vakcine. Nećete lako naći one koji više oće da se vakcinišu. U tom slučaju moraće Schmidt da nametne zakon da se svi u Bosni vakcinišu ili nema viza za germaniju.
U znak velike humanosti, pošaljite vakcine u Bosnu da se malo bolje testiraju.
mda, povezat to dvoje i lakse ce narod prihvatit da se boca
Bas britanski kao samo postoji ta neka britanija koja ce prva nestati, zato sto je ostrvo... pojest ce je sjeverna ajkula...puckice
Gurnite je sebi
Nadrealisti: Nas poznati naucnik Sprico Bodiruka izmislio je vakcinu protiv svih vrsta gripa zvanu Izolir. Naime Izolir se pokazao ucinkovit u 99.99% slucajeva a primjena je jednostavna, zavrnes rukav, spricnes i sacekas u izolaciji 6 smjeseci da pocne da djeluje. Izolir se revakcinise na svakih 6 mjeseci i vrlo je djelotvoran.
Zamolio bi braću Bošnjake i Hrvate da spuste tenzije, evo čitam komentare gdje se Srbende predstsvljaju kao jedni i drugi te prave razdor izmedu nas i pripremaju teren za Ruse, velike su geopolitičke promjene pred nama a Srbi i Rusi nam ne zele dobro, zele da idu dve do Istre. Braco mi se mozemo dogovoriti i dogovorit cemo se i vjerovatno uvjek biti zajedno kroz stoljeća. Dodik se javno hvali kako nas je uspio zavaditi, jedan divlji vepar.
korona to i jest, samo prenapuhana obicna prehlada
Propala misija, nismo pocrkali tako brzo, pa ce sad smiksat 5 vrsta u jednu. Naci ce se lijek za rak cim se i sa tim sranjem probodemo, evo vec "ugledne" znastvene udruge sire budalastinu da mRNA lijeci rak?? Samo nek nas bodu, evo jos malo, svake jeseni na oltar. Dokle cemo?