Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako, samo ostro sa onima koji podrzavaju ove fanatike
danas ih podrzava na Facebooku sutra mozda izvede napad kad mu preko fejsa izdaju naredjenje
Nista ga time necete nauciti ... ako zeli u rat u siriju izbacite ga iz aviona iznad sirije, bez padobrana
Preblaga kazna
Iz zatvora govno u Alžir protjerat .... yebo mu Jihadi John familiju tutto completo . . . !!!
Iz zatvora govno u Alžir protjerat .... yebo mu Jihadi John familiju tutto completo . . . !!!
arape i ostale kojima je krivo sto zive na zapadu bez pardona sutnut nazad u yebenu pustinju odakle su dosli
A nema toga druze, sve evropske sile trpe posljedice kolonizacije, jedini sto bi Evropa trebala jeste da polovinu izbjeglica salje Amerima
@sr_chavez nikada cetalj
Tek sad vidim koliko smo mi demokratska zemlja. Kod nas smije podrzavati koga ko hoce. Prije koji mjesec, izadje Abu-Bakir na drzavnu televiziju i pozva ljude da finansijski podrze ISIS i njihove advokate... i nikom' nista. Nije se cak morao ni izvinuti nikome, a kamoli ostavku ili jos gore u zatvor. Prije toga dao drzavljanstvo Bin Ladenu, Abu Hamzi i par hiljada terorista, koja demokratska velicina. Sta ti je drzava, dive nam se mnogo vece.
budalu najbolje zaraziti kakvom boleščurom i poslati teroristima da krepaju
koeficijent inteligencije nizi od sobne temperature...
sto vise dodje ovi pogani arapa, sve ce veci rizik postajat za terorizam.
Ta ce budala kada izadje iz zatvora sigurno biti vrbovana i eto ti belaja. Normalna osoba u telefonu ne drzi slike povezane sa teroristickom organizacijom, odrubljivanjem glava. Cim izadje iz zatvora, pravac aerodrom i nazad u Alzir.