Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
usli kad je trebalo izlaze kad treba Englezi opet pokazali da znaju kad i kako
Ja mislim da ce te se prije ispovracati nego sto cete izici
ne volim engleze, ali mi je drago sto izlaze iz glupe unije koja ti određuje kakve sijalice moras imati u vlastitoj kući.
kazu da su presli na sijalice ahhiihhihi.. to je samo jedan od primjera. Sve oni iz brisela određuju i odlučuju, zasto onda ne bi zatvorili granice i odlučivali sami za sebe.
cvrsto odlucili ameri da sjebu europu
ma nek ide sve u pm, samo mi je zao iskreno dobrog naroda
@stoniran jbu veliki male i vazda tako bilo
pametni ljudi..iskrcavaju se sa Titanika na vreme
@ZutiMacor pa beste bosnje od tog Titanika..spasavajte se dok jos mozete :-)))
@ZutiMacor u toj floti spasilackih brodova uskoro nece biti penzija jer nema nista od MMF-a a sto se tice komsija neka ostanu komsije ali svako u svom dvoristu..da se zna di je linija