Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenaduje me koliko je ljudsko sjecanje kratka vijeka.Debili koji ne prepoznaju sto je pravi uzrok nestabilnosti na Bliskom istoku neka ne tuse sa glupim komentarima.Niko nema ekskluzivno pravo na na uspostavu politickih sustava u ime fiktivnih i lazno deklariranih ideja,Sve je to isto sranje.Nazalost sveobuhvatna manipulacija je nasa stvarnost i kroz tu prizmu treba gledati dogadanja ,svakodnevno.Prognoze se mogu dati a moja je prijeti nam globalni sukob na koji necemo dugo cekati jer je vec odavno isplaniran .Suosjecam unaprijed sa nevinim i nemocnim zrtvama jer i sam sam bio jedna od njih.
Sirija je u ovom trenutku u ratu protiv terorističkih skupina koje dolaze iz 83 strane zemlje, uključujući sve arapske zemlje izuzev Džibutija. U okolici Aleppa i Damaska nalazi se između 36,000 i 48,000 militanata. Oko 80% njih nisu Sirijci"
sta si mislio da sirijci ratuju u siriji. Samo ne znam brate gdje ovoliko budala nađoše da ratuju po siriji
Sirija je malo prevelik zalogaj. Mogli bi da polome svoje krvolocne zubice. Tu su Iran i Rusija da pomognu kad zapne.
ovi su redom pošli razyebavat islamske države , cccc
-.- UN istrazitelji a dvije najace i najutjecajnije sile u UN SAD i V.Britanija toliko o objektivnosti !!!
Žao mi je sirijskog naroda, jer ovo što se sada dešava je i dobro kakvo će im biti ako ih ovi FAŠISTI napadnu (ima da ih izraketaju) i zauzmu kontrolu nad državom. To se je već pokazalo i na primjeru Afganistana i Iraka.
I u Iraku i u Afganistanu su izgubili.U Afganistanu posebno.
Oni su ostvarili i u Iraku i Afganistanu šta su htjeli. Postavili su svoje ljude na čelo države preko kojih će iscrpiti iz države sve što se može iscrpiti (ne razumijem kako ljudi ne vide da rade isto ono što su prije radili sa kolonijama u Africi, samo na drugačiji način) i izgradili vojne baze za pomoć u budućem širenje carstva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Velika Britanija i SAD". Da nema Amerikanaca Velika Britanija bi ga mogla podudlat...
E silo i nepravdo, jbla vas vasa demokratija.
fuck off nato fašisti. podrška sirijskoj vojsci i narodu.
Podrška Sirijskoj vojsci i narodu??? Nejasan si mi Sirijska vojska ubija narod....
kako vojska nekog naroda može ubijati svoj narod. pa vojsku sačinjava narod. nije sirijska vojska strana vojska, a pobunjenici jesu stranci barem 90 %.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)