Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za englesku je bolje biti van EU...da su trenutno u EU još bi čekali da se napravi plan kako će se raspodijeliti vakcine u 28 država...a ovako ljudi ulaze u treću sedmicu sa vakcinacijom.
Na pregovaračkom stolu su i teme np. da li se smije uvoziti u EU automobili koji su proizvedeni u VBritaniji. Sve norme se moraju retifikovati... Ovi mislili samo izađeš pa pjevaš. EU i SAD imaju visoke standarde sigurnosti. Štedi na testovima pa nemeš ništa prodati. Samo primjer kako je carinu teško dogovoriti.
Ouuuu , ovo kao da je uzelo mahaa, stanovništvo se bori , ali je pritsnuo vazduh 17 bara + korona virus , Ja bi hitno evakuiso stanovništvo u skloništa i podrume , ovo kao mravi hodaju , a ne znaju kud idu Ja razmišljam tako , sturmilooo SHARUJTEE , PODIJELITE
Ko drzi do svog suvereniteta kaznit ce ga deutchland tj brisel.Hitlerov san o ujedinjenoj evropi koju muze njemacka se ostvario
Sad kad produže još jedno 5-10 godina pregovore, naravno sljedeće 3 godine će biti kritične.
Dala baba dukat da uđe u kolo, a dva da je puste.
@Aksiom ma nece da bude bas tako!
Posljednji potez lukave kraljice