Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci...Britanci ce se vakcinisati uvoznom vakcinom a BiH je kao najbliza uvozu britanske vakcine???
Bit ce vise od 100 razlicitih vaxxina. Za svaku Becu etnicku skupinu se razvija posebna vaxxina. Na teritorijama gdje dominira dinarski gen I2a1 ce se koristiti ista vaxinna. Radi se I regiji: Ljubljana- Skadar- Skopje- Plovdiv- Bukurest- Kosice - Maribor
Ma kakva vakcina, ja imam još 18 kanistera Turabijeve vode u podrumu, ništa mi ne mogu ni corona ni 5G mreža ni čipovi Bila Gejca
Imaju domacu sa oxforda a kupuju americku. Ova ova ce za bosnu i ostale zemlje treceg svijeta
kupe onu prvu koja je izasla. oksvordska ce se jos cekati. a ne sumnjam ds.ce.biti kad bude
Klix zurnalisti. Ajd malo istrazite sta je Pfizer do sada uradio sa covecanstvom i koliko je platio. Evo pomoc od mene. Krenite od Nigerije. Pa onda dalje po Africi pa predjite na Indiju. A iza je cas Billiiiii.
Idi zatvori kokosi i na spavanje
Sta je onih 5% sto nije ucinkovita i po cemu s razlikuje od ostalih vakcina za gripu i za sve vrste Covida do sada
ni ti nemaš blage sta pitaš
Vakcina je 95% ucinkovita, sta je sa onih 5% ? Vakcinu dobijas i cijepis se za svAku gripu, po cemu je ova vakcina za gripu drukcija od svih ostalih i zasto su je toliko dugo smisljali? Covid je virus koji postoji 70 godina i Sars pripada u skupinu corona virusa, zasto ta vakcina nije koristena i sada?