Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
deportovat nego sta.... ALI SNOGE NA NOGU!
dijasporo i bogu si teška na srpskom je Zapadna obala bre
@podrinje ma jarane, dvije dobre atomske i problem rijesen. stas se sa njima natezat i preseljavat.... i jos vodit brigu o njima i drzat stoku na oku???
Nije mi jasno zasto Izrael ne napravi tampon zonu izmedju Gaze i Egipta kako bi mogao u potpunosti da kontrolise ulaz i izlaz stvari odatle, na prostoru Gaze zivi preko milion i po arapa i umeto da napadnu Izrael kada su toliko opasni i hrabri, oni iz zasede i sa skrivenih lokacija bacaju granate po Izraelu, sta drugo ocekivati od Izraela vec da im nametne blokadu.Ili jos bolje, zasto Izrael ne dislocira sve Palestince iz pojasa Gaze u West Bank oblast gde su i ostali Palestinci, tako da moze da ih sve kontrolise na jednom mestu.
@logos, sa svom tom mrznjom i izopacenosti koju iznosis kao da si sam sotona..
izrael je nasljednik hiitlera i musolinija, jadni jevreji, ko ih ovako zauvijek stavlja u ubice, izrael je ektremicki fanatizam, ne jevreja vec cionista koji su jedna apokalipticka sekta, traze biblioteku salomona ispod dzamije al aksa u jerusalemu , kad stignu do tih knjiga , pozvat ce jahace apokalipse jer u tim knjigama postoji nacin da se dodje do toga.i hiilter je htio u jerusalem bas zbog tog razloga.ovi cionisti sto su osnovali izrael su isti nazi koji su ubiijali prave jevreje po evropi, jedni od njih su i masonska loza \'crna ruka\' sotonska nazi grupa u beogradu koje je bio clan gavrilo princip a danas boris tadic, jeremic, cosic itd. ga\'vril\'o princip je \'vril\' sotonska masonska loza kojoj je ideologija o cistokrvnoj arijevskoj rasi a te masonske loze su bili clanovi ko hiitler, musolini, kraljievina engleske, roshildi, rockfeleri, bush-ovci, itd..oni smaraju obicne ljude prljavima i svojim robovima.hitler i staljin su praktikovali crnu magiju.
ovo je samo cirkus za budale, preko egipta stize sve pa i rakete. kao da bi ih braca muslimani blokirali???
izrael=nazi! to sami jevreji kazu!
Svako zna da je Hamas kriv. Odnekud Hamasu stižu te rakete koje stalno baca na Izrael, ne mosu ih hamasovci iz prsta isisati. I šta drugo uraditi, nego ih blokirati! Svaka čast Izraelu na nepopustljivosti i principijelnosti. Prava država, a ne ko naša.
ausvajs bite