Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama je objašnjavao Merkel kako ima 3 dugmeta u boji, jedan rozi da uništi EU ,drugi plavi za Kinu ,treće crno dugme da uništi Rusiju Merkel mu je na to odgovorila, moja baka je imala 3 toaleta,jedan zlatni ,drugi od srebra ,treći od bronza, ali kada su Rusi ušli u Berlin ,baka se usrala u hodniku
nebi rusi iz bronzanog doba dosli ni blizu Berlina da Amerika nije ratovala i pomagala ,dan D i Normandija su odlucili 2 svjetski rat treba malo historiju proucavat a ne viceve pisat
pa nisu se samo rusi borili protiv svaba, ukrajinci su bili 2 najmnogoljudniji pored isto, de malo edukacije braco mila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
usrali se nacisti da im Rusi opet ne uđu u berlin a kad treba cionistickim teroristima i fasistima slat oruzje da ubijaju Palestinske zene, djecu i civile tu su prvi zato bi volio iz sveg srca da im Rusi opet uđu u berlin i da razbiju njemacku u 50 drzavica ko sto je to htio drug Staljin al ga tad nisu htjeli da poslusaju
Dajte im Tauruse!!
Samo da podsjetim, većina Nijemaca je bila ii protiv uvođenja Eura
Sve uradjeno do sad od strane SAD potvrdjuje da je duboko umješan u ovaj rat u Ukrajini i ovo nikako ne može dobro završiti. Niko ne poziva na pregovore, već bi da ratuju sa nuklearnom silom, iza koje stoje Kina, Indija i S.Koreja.
Opet Njemacka s Rusijom zajedno u nacistickom pohodu! Slicno kao 1939. Srecom ovaj put je Njemacka malo dovedena u red, sad je vrijeme dovesti barbaruse pameti. Posljednji ultranacisticki bastion, Moskva, mora pasti.
Padne li Moskva, padaće i radioaktivna prašina dilljem svijeta.
Pitajte narod žele li pomagati Izraelu i slati im pomoć.
Ova us*ana država svakih 70 godina traži da se sravni sa zemljom
Ako me je ko duboko razočarao i iznenadio svojim postupcima, propagandom i ćutanjem na g€n0cid u Palestini, to su Nijemci. Jel moguće da su uvjek na pogrešnoj strani istorije. Svoj ekonomski procvat zadnjih 70 godina ipak duguju Americi i njihovim kreditima. A ko finansijski drži Ameriku? Ž!d0vi. Eto, samo ti se kaže.
Šolc jedini švabo koji normalno razmislja … Normalno je da bi slanjem ovih projektila Njemačka bila saučesnik u agresiji na Rusiju ..
Opet neko ostavio odskrinut prozor u ludari!
Stisni dugme Putko
Bice to zadnja svapska isporuka kad ih rusi zajme oko berlina nisu im dede pricale kako su cvilili 45 nemoj kaze nismo mi dado nas navratio haha.
Kad si vec toliko edukovan , vjerovatno znas da su u tom trenutku svabe zaratile sa cijelim svijetom i nisu mogli izdrzati udare na svim frontovima … zato i nisu osvojili citav svijet … ali takvim potezom su pokazali hrabrost zasigurno !!! Jer napasti citav svijet moze samo hrabra nacija . Selam od Bosnje
@appleUser1657919873 Šta napada Bosna ponosna? Nargile? 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sindrom krda, tamo je zabranjeno niti možeš pratiti druge medije tipa AlJazeera, gledaš šta ti politika servira a krdo ili stado, sve je isto. Neizmjerno vjeruju vođi uvjek!
Nakon Ukrajine ,veći dio EU ,bez Amerike će slati pomoć Njemačkoj,jer će je Rus napasti
Ma samo isporuciti pa nek roka i kod nas malo hehe