Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće ovdje i pravog rata, možda ne između velikih slila ali napetosti su na vrhuncu a oružja ko salate.
Hajde vise zaratite, ja sam spremio kofere.
Kakva napetost situacija u sarajevu fantazija
Ivica Dačić: kad se slonovi tuku miševi ćute. E to nam je pametno na Balkanu raditi.
Nije hladni nego hibridni rat
a korona je oružje..jedni drugima ga uvaljuju,svako malo neka naprednija verzija,a ovi blečci to zovu novi soj
Bul shit.Većina evropljana smatra da je na djelu neviđeno teroriziranje ljudi i oduzimanje prava i sloboda u svakoj državi na svakom kontinentu pa tako i u Rusiji,Americi i Kini.A svoje glupe kopi pejst naslove kojima odvlačite pažnju od bitnih stvari i zavađate ljude po svakoj mogucoj osnovi ,okačite mačku o rep.Bagro
Rata velikog neće biti prije 2027 a poslije uništenja elektrike 23.juna 2025 godine zbog solarne oluje. Rat će biti kratak ali razoran a kulminirat će revolucijom mladih u SAD 2030-2035. Amerika će postasti socijalistička država prvi put u istoriji. Ono što je blizu je velika ekonomska depresija 2023.
Pa nikad nije ni stao rat između Amerike i Rusije
Klix.e šta vam je danas? Nijedne pozitivne vijesti.
pratite 15. oktobar i stanje banaka, pred bankrotom je najveća Kineska kompanija zbog 300 milijardi duga a povezana je s međunarodnim hadge fondovima i bankama. Nova fiskalna godina u oktobru otvorit će grotlo bankrota.
meni ne daju da podignem novac u Marylandu...
Jebiga klima
Još da se polakomi EU i onda to više i nije rat, nego Hladno Kolo. Umjesto da se mi pretvorimo u civilizovan svijet, oni se 30 godina polako ali sigurno pretvaraju u nas. Što sa platama, standardom, odnostom i na kraju kulturom dijaloga. Ovi pajseri što vode evropske države i svjetske države, ne zna se ko je gori. Putin jedini, iako autokrata mrtvi, odaje neku ozbiljnost, ostalo sve go pajac.