Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ovoj slici ima i mangupa nekih
s kojim zemljama se graniči Rusija? S kojim hoće :-D
Biće posla za naše kontrolore od oktobra :))
SADA CE AVIO SAOBRACAJ PREUSMJERITI DA LETE PREKO PALESTINE
Negdje sam procitao ,moze biti da se varam ali da je u svakom momentu u zraku 40.000 aviona.
Ima li semafor gore na nebu?
Nema, al imaju ceste i znakovi zabranjeno preticanje. A Amerikanci su toliko moderni po običaju, da imaju čak i zonu 30 :-)
Vazduh je srpska riječ, zrak je bosanska.
zrak je hrvatska riječ a bosanski je hava, ako je srpski vazduh. Jebbo ga ti, pa kupi bosanski riječnik, neki dan su ga reklamirali, uskoro na svim kioscima širom tri kantona :-)))
Sto ce ovi nasi kontroleri leta imat posla, taman preuzimaju nebo :D
Koliko aviona.. A ja mislio da avioni lete samo u Minhen Bec Istanbul i Ljubljanu
Dobro jutro!
Kruze oko Ukrajine ko kisa oko Kragujevca.
sad porodice od svih pobijenih putnika treba da tuze malezijsku avio kompaniju zbog toga sto su ugrozili zivote putnika i zbog ustede goriva su letjeli kroz ratnu zonu..
provaljujes se... malezijska posada nije smjela uci u ratni vazdusni prostor i morala je ici drugom putanjom..
lol... a zasto bih vjerovao tvojoj tvrdnji a ne clanku gdje tvrde da su rusko ukrajinski teroristi javno upozorili i zabranili svima da koriste njihov vazdusni prostor ? zasto su se bas malezijci nasli pametni da rizikuju zivote putnika i da lete kroz tu zonu alarmantno velikog stepena rizika? da bi ustedili neku bacvu kerozina?
Al Rumunija sad uzima kes lopatom !!! glavni saobracaj ide preko njih iz Europe
zbog rusko ukrajinskih terorista i divljaka,sada ce svjetska gospoda da vise kaki na nase krovove
opet, opet kasnite >24 sata. cestitam.
Dobro je gago dok ne počnu kasnit 24 dana, ovo možemo još tolerisati imajući u vidu da narod na ovim prostorima mentalno kasni najmanje 24 decenije :-)))