Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vracaj krim za svaki slucaj:)))))
***te krim, pa vec su ga vratili sebi...
znas li napisati npr "kisa pada" ali bez psovke?
ma to amerikanci nesto testiraju samo im optika nevalja sace njima carl zeiss to popravit ima da potrefe crveni trg ili bjelu kucu zavisi kako ce carl bit raspolozen
da bog da posred moskve
Stigli vanzemaljci kod Rusa. Ako je mogao onaj Eisenhower imati sastanke sa vanzemaljcima, zasto ne i Putin?
Radna Grupa 5 19.04.2014. u 22:42 Odgovori 22vojna proba, to je supertajno oruižje kojim će rusi pobrisati bošnjake i turke sa planete, a onda će svi kolektivno preći na islam i biti kao iranci - šije! Pa sta onda smrdi sami ostaju i svetom trojstvu ako rusi prijedju na islam,a hoceli se bosanske posrbice vratit Bosnjasvu sto su im djedovi bili dok ih smrdija nije okupitala i crkvu im otela pa se sad mole u tudjim objektima..
ma svi ce postat muslimani, ali po uzoru na Iran
Arapi su izdali Islam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vojna proba, to je supertajno oruižje kojim će rusi pobrisati bošnjake i turke sa planete, a onda će svi kolektivno preći na islam i biti kao iranci - šije!
Jel ovo fajront?
ovo su nasi...
Kad ima 12 vremenskih zona, normalno je da gotovo sve što se dešava u zraku dešava se nad nebom Rusije. Al im se broj od 300 miliona smanjio na nešto ispod 200 miliona, Sibir uzeo svoj danak...
300 miliona je imao SSSR a sama Rusija 145 miliona.
Granata
granatla :-)