Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Religija je kult smrti. Samo razmisljanje i filozofiranje o smrti i pripremanje za smrt. Smrt nije problem, problem je život.
ja sam to uvijek gledao kao da je smrt raj (dzenet) a zivot pakao (dzehenem)... pogledajte film jacobs ladder
Da li Vatikan zabrani vjernicima da osim pepela pokojnika u kući drže i milione zarade od kladionica ??? Ćovićeva supruga BErnardica pravobranilac lanca kladionica Williams !?? jES HEBEN ovaj Sir Oliver samo bolje zna ukrast nego SLAGAT ! JEr tvrdio je da nikad ništa NEMA sa kladionicama, i da uvijek zakružuje na sigurno, kao što su hrvatska izborna područja !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/39734/ima_neka_tajna_veza_sta_spaja_kladionicu_williams_i_lidera_hdz_a_dragana_chovica.html
. PRAVO LICE “LIJEPE NJIHOVE”! USTASE DIVLJALE NA TRIBINI O JASENOVCU U ZAGREBU (VIDEO) http://tinyurl.com/jrmjtpe .
Pa hrvatska počiva na temeljima NDH! Zašto se čudiš??
fin zakončić samo vas izgled niko ništa ne pita
tako ti je to kad je crkva/vatikan vlasnik tvoje duše... krštenje, prva pričest i sve te procedure su zapravo kupoprodajni dealovi....
moras bit uvrnut da to cuvas u kuci. kremirani pepeo prosuti u sumu, ili jos bolje u rijeku, neka tece ka apsolutu...
@Dopeman Pri disoluciji zemlje (i kosmosa)sve se rastapa u apsolut, a kasnije cijela kreacija se ponovo se radja i kreira. More je krajnja tacka zemlje povezana sa apsolutom.
Estagvirullah....
Vatikan misli da je Olymp.... Totalno su beskorisni za covjecanstvo
Ko j... Vatikan. Njih niko nista ne pita.
Napokon nesto pametno i od Vatikana
Daš zadatak familiji da te prospu, kao pepeo, na obroncima Himalaja. Goris u vatrama pakla i pijes cedevitu. Neprocjenjivo.
Smijel' se guziti u paklu?
@Stellawho kakvo je to glupo pitanje. Čuj smije li. Pa Iblis te nagradi ako se guziš :D
Pa ja u groblja da bi se placalo odrzavanje tog istog koji drze te iste religiske kuce tako da moze i od mrtvog da uzmed $$$$$$
Sto se mene tiče pepeo u kakvu rijeku, prirodu, samo bogavam ne prosipajte u Spreču ili šta slično
Neka ga čuvaju i u frižideru,od toga nema nikakvog efekta ni emocionalnog ni materijalnoga.Tri najveće gluposti su :mrtva žaliti, budali dijeliti savjete i u more pljuvati.
Sisaj ga Vatikane!