Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi vidi sto sve izlazi na videlo iz dana u dan. Hrvatici, izaci ce sve i o vama na videlo uskoro. Odrekli ste se jedine prave vere - pravoslavlja.
sve su to bolesnici...a papa je sami djavo
Žalosno... Celibat je zlo, to nije od Svevišnjeg propisano već su ga izmislili svećenici da bi prikrivali svoja zlodjela. Ljudi zasnivajte porodice, to je najveća blagodat.
TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!!
sta je ova crkva cak su i slijepu djecu iskoristavali ------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.dnews.de/nachrichten/panorama/196005/blinde-kinder-holland-sexuell-missbraucht.html ------------------------------------------------------------------------------------------ VEDRANA KO TEBE TAKO UNAKAZI HA KOJI SVESTENIK
To je zato sto ga je i papa sam umako.. sve je to go pedofil..