Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPA UTAJE U CRKVI ,KAKO MORALNO !!!
Vatikan je najpametnija, najbolje organizirana, najbogatija i najmoćnija kriminalna organizacija svijeta koja se krije iza krinke vjere, banke, zlato, trgovina oružjem i drogom, zarađivanje na ratovima, priljeva imaju od kuda god požele, a nikome ne plaćaju porez! Ako niste znali katol. crkva skoro nigdje ne plaća porez, dok druge vjerske organizacije da, ona ne, a zašto je to tako, jer im se može!
Почели сићу бројат.
a ja nemam ni račun za koji znam a nekamoli za koji neznam
ja sam neustrašiva nikad ne bježim nego isteklo mi bilo radno vrijeme pa se odkačila
ma jok ja kad se zezam onda se zezam do 13.00
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vatikan, leglo kriminala, sve je u zlatu, zlatne case, krune, oltari, ali svejedno propagiraju skromnost i pomoc siromasnima.
Meka nije u zlatu, to sto su sejkovi saudijski bogati zbog nafte je jedna druga tema. A ovi u Vatikanu su bogati uzimanjem od naroda.
perfekt imaš pravo....evo kommie znaci to tako ide...svaki put kad se mjenja ona crna prekrivka, to radi neki seik iz svoje privatne kese. I to je velika čast za te seike...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)