Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su i nas zeleni planirali organizovati, da bande imaju svoju drzavu, da biraju predsjednika i vladu...Sve ovo treba potamaniti, poslati multinacionalne snage i pucati po svemu sto se krece!!!
i onda se mi nesto zalimo na stanje u drzavi
Ostrvo sa dvije države i dva paralelna svijeta, u Dominikanskoj Republici piju koktele, leže na plaži, a u Haitiju te tranžiraju mačetama i bace u smeće.
Eto.kako je u drzavi koju vode Afroamerikanci,na Haitiju
Posljedice ekstremnog kapitalizma.
Najsiromasnija zemlja sjeverne hemisfere. Posljednji izbori bili 2016. Gdje je tu Amerika da donese demokratiju i prosperitet a faktički im u dvorištu.
Ljudi se bore za svoja prava.