Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad lijepo gori, ne mogu ljudi odoliti :D
ne čudi me, isto kao da traže da ga neko zapali :D
možda su mislili da je trojanski jarac!
ako su ga spalili 27 od 50 puta onda je tradicija i da ga spale :)
U Švedskoj problemi,zdraa'o!
Umalo ne padoh s fotelje od smijeha...ovo je urnebesno smijesno :)...ko je tu mahnitiji ovo sto ga grade ili ovi sto ga pale? Kako god...tradicija i jednima i drugima...a xmass spirit ode u drugi plan :)
tako ti je to kad primiš tolike tisuće muslimanskih imigranata u svoju zemlju...
BH tradicija: 'Lepa sela, lepo gore'!
Klixovci imaju neki čudan fetiš , očito im se diže na vrijeđanje na nacionalnoj osnovi pa moraju ostaviti uključene komentare :)
pa nije to vise vandalizam, to je prepraslo u tradiciju, a kao da bi i oni 27 puta dozvoljavali da ga spale... :D sjoj ofirni su
Zanimljivi komentari ispod vijesti o Bozicu i ostalim krscanskim blagdanima! Sve to dok su tekstovi u kojima se spominje bajram, razmazan itd. blokirani za ostavljanje komentara. Jos je zanimljivije citati ove izljeve mira, ljubavi, tolerancije i pozivanja na suzivot od strane onih koji su uzivo kao melem, gotovo na ranu da ih stavis. Da nije komentara ne bi covjek imao priliku doznati sto stvarno misle, za onog sto govore i rade. Neka komentara!
blokirani su sa razlogom.Gdje ti ovdje vidiš pozive na smrt,klanje i ostalo kakve neki ostavljaju ispod članaka o bajramu ili ramazanu.
blokirani su sa razlogom.Gdje ti ovdje vidiš pozive na smrt,klanje i ostalo kakve neki ostavljaju ispod članaka o bajramu ili ramazanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji glupi komentari.Ovo su uradili arapi,koji nece da rade,nego vandalisu i primaju socijalu.Ja bi to sve protjerao iz Svedske.
Prva recenica ali bez i je super.
1966? da li to upravo ima veze što sam ja sa porodicom doselio u Švedsku upravo te godine??
Nu brinner den jävla bocken i Gävle igen :)
Trojanski Jarac. EPIC
I kažu samo u Bosni sve sranje a na zapadu sve zlatno a dijaspora govna, et vidite da i ovdje ima sranja, da i ovdje vatre gore a u ostalom kao uvjek vjerojatno dijaspora kriva :)
vandalima se ruke zapalile ako bog da
znaci vise su ga puta spalili nego sto nisu?? eto kolke su budale te skandinavci i onda kazu razvijena drzava zato sto su pametni... da su pametni sjetili bi se da naprave od neceg sto ne gori, da se ovo desi kod nas bi se narod davno sjetio da ne pravi od slame vise. nisu oni bogati sto su pametni nego zato sto imaju nafte i tih stvari. samo je dovoljno pogledati stvari poput zakone u tim drzavama da skontas da su to jako glupi ljudi, npr pedofili pederi itd im slobodno setaju ulicama, onaj krscanski terorist sto je ubijao stotine dobijo 10 godina zatvora itd itd
jarane tradicija,ne možeš napravit tradicionalnog jarca od "nečeg što ne gori" druga stvar Švedska nema značajnije zalihe nafte.I nije onaj terorist "DOBIJO" 10 GODINA zatvora,nego je dobio doživotnu u psihijatrijskoj klinici,jer lik nije normalan.
@reactor1889:" jarane tradicija,ne možeš napravit tradicionalnog jarca od "nečeg što ne gori" druga stvar Švedska nema značajnije zalihe nafte.I nije onaj terorist "DOBIJO" 10 GODINA zatvora,nego je dobio doživotnu u psihijatrijskoj klinici,jer lik nije normalan." Ti su apsolutno u pravu. Dobio je uputnicu za psihijatriju jer ne postoji dozivotna kazna u svedskom zakonu, pa su na taj nacin nasli mogucnost da ga trajno ostave u kavezu gdje i pripada. Cak i da je 45fakt u pravu, deset godina je opet vise od sedam, odnosno tri sa dobrim vladanjem ili oslobadjajuce presude u slucaju Bugojno. Jos ce mu i zlatnog ljiljana kako je krenulo. Evidentno je da se zivot u okviru sarajevkog kruga trojkom odvija u svijetu odvojenom od svake realnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U Švedskoj nemiri. Zdravo!