Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je komplikovanije od toga... virus jeste izmisljen i od vakcinacije je umrlo vise ljudi nego od virusa, a novi val vakcinacije ima za cilj dodatno unistavanje imuniteta stanovnistva... posjetiti http://www.galaksija.com/planeta/gripa_vakcina.htm I NIPOSTO SE NE VAKCINISATI!!!
Od sada ćemo se dijeliti na one koji su vakcinisani i one koji nisu. Oni koji nisu vakcinisani će se smatrati pobunjenicima....
ovo je plan pocetka uvodjenja novog svjetskog vladara normalno da je izmisljena ova gripa preko medicinskih skrivenih otkrica populacija svijeta treba da se smanji na pesto miliuona malo uzbudljivo ali realno jedini put da se prenese ova gripa je vakcinisanje kobajagi protiv gripe usto ce ubrzat sirenje gripe do kojeg ce doci do opste panike i protesta ko zeli malo vise informacija idite na web strannicu WAKE UP PROJECT
Mi smo telad
http://www.galaksija.com/znakovi/znakovi.htm
Mozda pretjerujem, ali nebi me cudilo da je ova bolest izmisljena, kako bi uplasila narod, zatim bi narod jedva docekao vakcinaciju, a u vakcini negdje skriveno stoji neki microchip ili nesto drugo sto moze posluziti za manipulaciju sirih masa.