Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predvidjam da ce gore navedeni gospodin uskoro iznenada preminuti
...A i ovi Česi ...samo se iz jednog krila sele u drugo krilo...austrougari...nijemci...rusi...eu...
...niđe veze s vezom tvoj komentar...kakav sdp i gdje ti vidis sdp ili bilo koju stranku u mom komentaru...nemoj se praviti pametan i trcati pred rudu...vjerovatno si promasio komentar!
Povratnika odbili da popišu, jutros je pronađen mrtav Ovako glasi naslov na Avazu o povratnickoj Bosnjackoj porodici. Opet Genocid nad Bosnjacima dok mi to sve lijepo mirno citamo i gledamo kako nam opet ubijaju narod , Bosnjake. Pitam se dokle vise, mamu im
@Ferhadija Vrbas: Ne kenjaj. Niko nije odbio da ga popise nego je izgleda htio da popisuje rodbinu iz dijaspore koji nisu naseljeni tu - sto se da naslutiti iz onog pominjanja popisivanja preko interneta te iz ne pominjanja supruge i djece igdje u clanku, osim da ih popisivac navodno nije htio popisati. http://www.znamo.ba/u-mjestu-zupa-kod-trebinja-alija-sehovic-umro-nakon-burne-rasprave-sa-popisivacima/ A ni vlastita rodbina mu ne moze da se dogovori je li umro od infarkta, mozdanog udara ili je "bilo krvi na sve strane". I kakve to sve jebene veze ima sa Cesima i Vaclavom Klausom? Idi pa trolaj na nekom drugom clanku. Eno imas onaj o ugrozenosti koala. Taman ti se uklapa u pricu.
Ako je u Bosni-Bošnjak u Češkoj je -Češnjak
@ Gaetano Da li se pripadnik islamske religije u Hercegovini naziva Hercegovinjak?
Tako ti je kad imas ovce umjesto ljudi, nesto slicno kao kod nas tu...
svaki iole inteligentan covjek zna da obicni ljudi ce skapavati u eu...
Evo nekog i pametnog. Šteta što to nisi govorio kad je Češka ulazila u tu EU.
Jest govorio, ali nije mogao ništa.