Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj miša malog na slici ujjj slatkoce
Ovo preveliko eksperimentiranje sa tako prirodnim stvarima, meni ne mirisi na dobro. Vrijeme ce pokazati prednosti i mane.
A sta mislis kako su nastali ljudi ,evolucijom.
Da, a sta je pjesnik htio reci sa tim?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
:)))) sve za zdrave i sretne bebe! a crkva nikada nece oprati krv sa svojih ruku, zato nisu niti mjerodavni da se jave po pitanju borbe za zdrav zivot.
Joj ne, ne radite to molim vas... Kome samo naumpadaju ovakve stvari?
...GMO djeca ! eto ga tačno sve ama baš sve iz filmova se obistinilo a mi ih još ironično zovemo filmovi naučne fantastike iliti fantazije :-D :-D baš neki dan pogledah ponovno GATTACU! odličan! obradjuje navedenu tematiku!
perfektan...niti jedne viška scene, pogrešne, šlampasto napravljene ili bilo čega kao viška ili nepreciznosti...maestralan film i u vrhu najboljih filmova "naučne fantastike", odlična tema, odlična gluma,režija, scenografija,atmosfera...
..kao što si vidjela u knjizi i filmu...crni monolith se mogao različito interpretirati ali očigledno se tema na svojstven u genijalan piščev način preplitala sa bogom, pitanjima zašto smo tu kako smo tu, načina naše kreacije, ali ne toliko tjelesne koliko naše "svijesti" itd...