Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate kakva misterija, toliki avion samo da nestane sa traga zemlje. Sto je najgore, u ovo doba gdje je tehnologija toliko napredna. Bas zastrasujuce.
odprilike znas li na kolikoj povrsini su trazli avion, mislis da je isplativo da se svaki avion tako prati kako mislite,
Nek su ga barem nasli, da porodice mogu imati mira.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
"rodbina nestalih putnika iz aviona Malaysia Airlinesa, dobila je pozive i karte da hitno doputuju Peking" Ja bi autom išao, a vi kako hoćete.
Odakle?
al ono ironija da su dobili avionske karte nakon svega...hahha pa mislte da ce oni bas ici tom istom avio kompanijom u peking...strasnooo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo me zanima zašto ste onemogućili komentare na članak o onoj nakazi zvanoj Fuad Backović?!
Sad kontaju da popusimo suplju, satro nadjen a nijedne slike kao dokaz da se raspao.
Uzasno!!!!!!
Čuj avion izgubljen, to znamo od osmog marta. Nađite vražji avion i ne lupajte gluposti.
prava misterija
gdje je sad X5 bosnjo pametnica sto je iznio svoju originalnu bosansku teoriju zavjere da je avion u hangaru CIA-e kakvih idiota na ovom sajtu to je nevidjeno
Najsigurnije je taban cugom tako ja svaki dan, a nemam ni pasos ni repa za negdje dalje pa mi sve rahat.
Da su nasli dijelove, ako ne bi bilo na svim naslovnim stranicama slike od dijelova itd.. ovo je mazanje ociju!
A zašto imam osjećaj da se ovdje nešto još uvijek krije te da ovo nije sve ? Tko zna, možda su ljudi živi i možda su postali dio statistike o trgovini bijelim robljem, ali to ćemo teško saznati :( . Ipak ako je ovo istina, neka im je vječni pokoj :( .
Tesla nemaš ti sad šta osjećati idi spajaj neke motore i generatore popravi struju, ne baćkaj se s onim što se desilo. :P
Nemoj mi ti govoriti šta da radim sa svojim životom :P :P :P .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu oni ništa našli,nego ne mogu se sramotiti više.Bitno je da znaju kako je nastao svemir,a ne mogu naci avion mjesec dana.
:(
Ja se nadam da ce uspjeti rascistiti kako je avion dospio 1200 km zapadno od Pertha, ako je putovao na lokaciji Singapour - Peking. Misterija.
Evo i Le Figaro prenosi isto! Tragedija! :((
Da su se bolje angazovali mozda bih sada neki i bili sa porodicama
Amin illahi jarabi