Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je i sadam premjestao hemijsko oruzije koje poslije niko ne nađe
sad slijedi USA scenario...
halo, bosnje, pogledajte na youtube-u kratki film pod nazivom \"umete sirija krvari\". Citam vase komentare i ne mogu da vjerujem da branite ovog krvoloka i njegov rezim, sta je sa vama? Probudi se bosnjo.
Jel kao i Iraku prica da ima oruzje za mesovno unistenje, JOJ koja prica ovo je proica za BEBE!!!!!!
Zar jos neko vjeruje ovim glasinama ? Jedina nacija (USA) koja je koristila nuklearno oruzije,i koja i dan danas posjeduje nuklearno oruzije,optuzuje druge drzave ?!!
NISU ONI OBJEKTIVNI SAMO SU RETARDIRANI I LETARGICNI... NAMA JE SVE NASTIMANO - KOMPLETAN OVAJ SISTEM I NAMETNUTI OVA GO*NA OD POLITICARA DA NAS RAZORI I NIKADA AMA BAS NIKADA NE DOZIVIMO VISE ONAJ PROSPERITET I RAZVOJA KAO ZA VRIJEME JUGE. MISLIM NA SVE DRZAVE I DRZAVICE U NASTAJANJU I KOJE SU NASTALE OD 90-TIH PA NA OVAMO..
Svijet radi sa Sirijom ono sto je radio sa Bosnom i Hercegovinom, odnosno da Jugom.. Ista stvar i sa Irakom, Afganistanom, Iranom...Ma kompletnom Afrikom i srednjim istokom....sve ko fol pobune a sve je to izmisljotina Amerike...ona igrica Risk je napravljena po uzoru kako amerikanci okupirase svijet..od nuklearke bacene za koju nikad ne odgovarase, razorise svijet pokolje pocinise ..ccc
Sramota za veliku većinu medija da nema vijesti vezanih za Burmu i masakr koji se upravo dešava nad muslimanskom manjinom. Izgleda da niko nije ništa korisno naučio iz Srebrenice. A za Siriju je već sve rečeno. Toliko o našim objektivnim medijima.
Sirija je treca komunisticka drzava odmah iza Rusije i Kine . Asad je oduvijek bio ruski igrac .
klix jeste dno dna sa vasim novinarstvom. Odite na advance.hr i pogledajte i naucite se sta je novinarstvo.
KRSCANSTVO SMRDI I LAZE...
kako ti ameri sve vide. oni su vidjeli i kad je sadam husein sakrio atomsku bombu pod krevet, navodno sa tom bombom je mislio napasti ameriku i unistiti svoj narod, i bombu su ameri osvojili i deakz+tivirali je i sad su sigurni od iraka nema vise atomske bombe. sad se plase asadovog kemiskog nauruzanja.. uuuuuuuuuuuuuuuuh-sto me je strah atomski bombi i tog nauruzanja asadovog. niko na svijetu to nema a sadam i asad imaju......
AUTOPREVOZNIK HEMIJSKOG NAORUZANJA \"za vlastite potrebe\"
Pogresno je s ovim poredtiti holivudske filmove, jer i holivudski filmovi djeluju mnogo mnogo uvjerljivije. Zapadni fasisticki rezimi bi konacno morali angazovati bar neke scenariste iz Holivuda da im pisu scenarije za nova kolonijalna osvajanja i pljacku. Ovako predstavljaju samo predmet poruge i sprdnje.
imal ko kamion da premjestimo ovo
Zapadne obavjestajne sluzbe i njihovi mediji kredibilni su koliko i Gestapo.
Kakav jeftini i bezbroj puta vidjeni scenarij krvozednih zapadnih fasista, ovaj put potpomognutih svojim turskim i saudijskim slugama, koji treba da opravda vojnu agresiju, a potom, pljacku, unistenje i trrajno izazivanje haosa ovaj puta u Siriji, ranije u Iraku, Libiji, itd. Cim pocnu da pricaju o hemijskom naoruzanju ili onom za masovno unistenje (koje naravno nikad nigdje nisu nasli), znaci da je plan dosao do kljucne tacke. Da ne govorimo o masakriranju sirijskog stanovnistva, pred svaku bitnu sjednicu i dogadjaj, koje vrse saudijsko-katarski placenici koji vec godinama masakriraju neduzne po Iraku, Pakistanu, svuda gdje Zapad i cionisti imaju interes za stvaranjem haosa, bas kao sto su masakrirali muslimane s Britancima zajedno dok su uspostavljali marionetsku vehabitsku tiraniju tzv. Kraljevinu \"Saudijsku\" Arabiju. Srecom, Sirija im nije ni Irak ni Libija i na njoj bi mogli polomiti vrat prije nego stignu do Irana.