Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve stvari, rušenje bolnica, masakri i preoravanje mezara tj groblja, nikad niko u istoriji ljudskog roda nije činio. Moš misliti kakav je taj itr@elsk! krvoločni instinkt!!?? Dijecoubice, bez srama, bez griže savjesti, bez pokajanja, toliko dijece i nenaoružanog naroda godinama uništavati i zatirati. Sile Sotone !! Baksuzi, šljam ljudskog roda.
jesu srbi
I kad se neko čudi što se Hitler priziva .Hitler je bio vizionar u vezi ove cionističke paščadi.
Narodna poslovica kaže: ne diraj lava dok spava. Onda je došao Hamas i dirao lava.
Ti su te vrijednosti....
Zlikovci , Sotone cionističke.
Hail hitler
Smrt izraelu
Zamislite da hico nije njih par miliona potamanio, koja bi oni sila bili u svijetu, svi bi bili njihovi robovi mi svi zajedno .. samo u europi su tada vladali sa par miliona ljudi. Sve ugledni ljudi bili. Sada bi se nakotilo njih jos par miliona samo u europi jaro moj , pa ti vidi matematiku?
Pocinjen je genocid! Cionizam je fashisticka politika! Ono sto je Hitler radio u Ausvicu, to cionisticka tvorevina institucionalno radi u Palestini.
Gore!
Muslimani i pravoslavci biće istrebljeni do kraja ovog vijeka, ako se ne opamete.
Ne bi ja baš tako rekao...prije će biti kontra...samo vi vodajte cukice po parkovima i podržajite homiće...nestat će te bez ispaljenog metka...
KAKAV JE OVO ZLOČIN!☝️☝️☝️😢😢😢
Allah i kaznio najgorim mukama, na ovom i onom svijetu. Prokletnici. I nek ovo odobrava. Čovječanstvo je umrlo
Ovdje narodu nikad doći iz guuzice u glavu da u sukobu, u ratu, u ubijanju nema fer pleja. Ako nemaš vlastitih snaga, džaba je kukati kad do toga dođe.
Samo minusajte i čekajte sutra da vas dobra vila spasi. A dajite podršku političarima koji serru.
Sta ceka 3 miliona Palestinaca u Jordanu? Nikoga na svijetu se nije dotakla ni Srebrenica ni svi ostali genocidi, Palestinci se moraju sami organizirati i krenuti... mada su to trebali puno ranije.
Isto što su i naše pobjegulje čekale.
o ovim neljudima i nacistima 21 vijeka izraelcima i genocidu i holokaustu kojeg cine u Gazi i zapadu koji ih podrzava i opravdava ce se pricat u buducnosti i vise nikad nista nece bit isto
Demokratija u civilizovanoj evropi ...